Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utvrđen uzrok požara

Otkriveni detalji užasa: Pronašli mrtvog muškaraca u izgorenoj vikendici

Leš muškarca pronađen u vikendici koja je izgorjela u Gradiščaku
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
07.11.2020.
u 14:41

Tijelo neidentificiranog muškarca prevezeno je na obdukciju.

Danas je u Gradiščaku, gdje je pronađeno pougljeno tijelo muškarca, obavljen očevid uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara.

Utvrđeno je da je uzrok požara proboj toplinske energije sa zidanog dimnjaka na drvenu stropnu konstrukciju. Odatle se požar proširio na krovište vikendice. Izgorio je sav namještaj.

- Mrtvo tijelo nepoznatog muškarca, koje je pronađeno u unutrašnjosti vikendice prekriveno požarnim kršem, prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se temeljem naloga nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija s ciljem utvrđivanja uzroka smrti te identifikacije - kažu u PU međimurskoj. 

Leš muškarca pronađen u vikendici koja je izgorjela u Gradiščaku
1/6

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
21:07 07.11.2020.

" pougljeno tijelo " ? Glagol je pougljeniti , a trpni pridjev je pougljenjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije