Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGROKOR

Ramljak najavio otkaze u Konzumu: 'Plaće im ne mogu biti manje'

Ante Ramljak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
11.06.2017.
u 11:49

Otkrio je kako pad prometa u Konzumu nije čak do 20 posto, kao što se nagađalo, već 10,8 posto

Ante Ramljak, Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor. gostovao je u emisiji Točka na tjedan, N1 televizije.

Otkrio je kako pad prometa u Konzumu nije čak do 20 posto, kao što se nagađalo, već 10,8 posto.

- Tvrdim da sada kad budemo financirali novu robu i zalihe Konzuma, i kad budemo popunili do kraja dućane, da će Konzum uhvatiti taj rast prihoda, i do kraja godine moj plan je, ja bih bio zadovoljan, da Konzum u prihodima posluje s nulom - kazao je Ramljak.

Ipak, najavio je restrukturiranje koje donosi zatvaranje određenog dijela dućana koji su neprofitabilni i zbog čega će Konzum do kraja godine poslovati pozitivno. To znači otkaz za određen broj ljudi, ali plaće za postojeće zaposlenike neće se smanjivati. 

- Ne znam da li zaposlenici Konzuma, pogotovo zaposlenici u dućanima Konzuma, mogu imati manje plaće od ovih koje imaju danas. Mislim da je to čak jedna od stavki zbog kojih mi moramo napraviti dobre analize jer naši zaposlenici nažalost u plaćama nisu konkurentni sa zaposlenicima drugih trgovačkih lanaca u kojima su plaće puno veće i volio bih ako bismo pronašli prostora u poslovanju Konzuma da se i te plaće podignu, a ne smanje - zaključio je Ramljak.

 

Komentara 62

SM
SmellsLikeŠit
12:14 11.06.2017.

A zapravo je mislil reć " plaće im nažalost ne mogu biti manje"

PU
Pukovnik
12:21 11.06.2017.

Opet isto pitanje: Zasto Todoric nije uhapsen? Ima li ova drzava drzavno odvjetnistvo? USKOK? Policiju? Bilo koga koji mari za pravdu? Strasno u kojoj kloaci zivimo!

HR
hrza
12:10 11.06.2017.

On ne laze vec samo zaobilazi istinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije