Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarski premijer

Orban: Mađarska neće biti kolonija Europske unije

orban
AFP/PIXSELL
16.03.2012.
u 09:01

Kao nacija koja je dio Europe zahtijevamo da se prema nama odnose jednako kao prema svima – zaključio je Orban

Mađarski premijer Victor Orban u svojem govoru na skupu u Budimpešti izjavio je da Mađarska neće živjeti prema zapovijedima stranih sila, prenosi BBC.

– Nećemo biti kolonija. Kao nacija koja je dio Europe zahtijevamo da se prema nama odnose jednako kao prema svima. Nećemo biti građani druge klase u Europskoj uniji – kazao je Orban.

Orban je kritike izgovorio ispred sto tisuća ljudi nekoliko dana nakon što je EU odlučio zbog deficita uvjetno uskratiti pristup gotovo 495 milijuna eura pomoći do iduće godine.

Komentara 205

Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
13:05 16.03.2012.

Živio Viktor Orban!

UK
Ugo Kajvez
09:44 16.03.2012.

Iako mi mađari baš ne sjedaju dobro zbog loših povijesnih odnosa, ... ali ovaj put skidam im kapu jer imaju muda se suprostaviti fašistima ........

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:30 16.03.2012.

@crni_mata Sto ti je to nacionalno,....? Nabijem sve nacionalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije