Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrasli joj 'zubi'

Operirala vaginu kako bi poboljšala svoj seksualni život, no ovo je zadnje što je očekivala

vagina
Foto: Thinkstock
21.03.2017.
u 14:33

Theresa Bartram patila je od inkontinencije pa se odlučila na operaciju koja će joj, nadala se, promijeniti život

Seksualni život 50-godišnje Therese Bartram godinama je trpio zbog njezine inkontinencije koju je dobila nakon poroda. Postala je nesigurna u krevetu i zbog toga se odlučila na vaginalnu operaciju kako bi napokon riješila taj problem i mogla uživati sa svojim partnerom.

Nakon što se nije seksala sedam godina, Theresa se odlučila na operaciju mjehura odnosno ugrađivanje remena koji se naziva transvaginalna vrpca.

Nakon operacije dvije je godine uživala u seksu dok se jednom prilikom nije dogodilo ono čemu se najmanje nadala.

Njezina je vagina, naime, 'zagrizla' partnerov penis i zamalo ga prerezala.

– Izgledalo je kao da su mi narasli zubi. Njegov penis  bio je cijeli crven i krvario je – ispričala je ona. Nakon toga izbjegavala je seks s partnerom, a šest mjeseci kasnije razišli su se.

Nakon nekoliko godina uklonila je žučni mjehur, a tijekom godina posjetila je 25 različitih doktora, no nitko joj nije davao nadu da se stvari ''tamo dolje'' mogu popraviti.

Šest godina kasnije iz vagine je osjetila strašan smrad. Kada je otišla liječniku, kazali su joj kako hitno mora ukloniti vrpcu koju ima jer je izišla iz vaginalnog zida, a komplikacije su joj prouzročile gnojni čir zbog čega je dobila sepsu.

Kasnije su joj liječnici objasnili kako je vrpca ugrađena prenisko i zbog toga je ozlijedila njezina partnera. Nakon što su je uklonili, ponovno pati od inkontinencije te se boji kako će do kraja života živjeti u celibatu.

>> Razbijamo jedan od najvećih mitova o vagini: Kako seks utječe na njezinu veličinu? 

Komentara 18

Avatar NeNormalan
NeNormalan
17:10 21.03.2017.

Pita klinac tatu: Tata, kakva je razlika između mlade i stare vagine? - Sine, mlada vagina miriši po ribi, a stara smrdi po ribi.

RM
ribnikova mama
15:29 21.03.2017.

Zanima me taj strašan smrad iz vagine, to me posebno zaintegriraro u ovom članku.

BS
@bserver
23:08 21.03.2017.

odvratno, degutantno pa i bolesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije