Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava u školi

Omiš: Potukli se u školi, jedan učenik zadobio potres mozga

nasilje
Goran Stanzl/Pixsell, arhiva
21.11.2010.
u 14:24

Napadnuti mladić je otišao iz škole, no vratio se nakon par minuta i napadaču zalijepio šamar.

Sedamnaestogodišnji mladić, učenik III razreda Srednje škole “Jure Kaštelan” u Omišu zadobio je potres mozga u tučnjavi koja se u srijedu, za vrijeme malog odmora dogodila u školi, u jutarnjoj smjeni.

Iz još neutvrđenih razloga, najprije ga je kamenčićem udario vršnjak, učenik iste škole. Napadnuti mladić je otišao iz škole, no vratio se nakon par minuta i napadaču zalijepio šamar. Ovaj mu je uzvratio šakom u glavu. Od jakog udarca, sedamnaestogodišnjak je pao na pod.

U besvjesnom stanju ležao je nekoliko minuta, do dolaska Hitne medicinske pomoći. Najprije mu je pomoć pružena u Domu zdravlja u Omišu, a potom je upućen u splitsku bolnicu od kuda su ga pustili na kućnu njegu uz strogo mirovanje.

Vršnjak koji ga je ozlijedio zaradio je kaznenu prijavu, a ozlijeđeni prekršajnu zbog remećenja javnog reda i mira.

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:12 21.11.2010.

EuJanez.... Zasto pretjerujes.?!.. Gdje ti ista citas o nozu,batini bombi... Sve to svrlja u tvojoj poremecenoj tintari... I kako znas da su Hrvati... Gdje pise.??... E ,jesi tupan kakvog svijet nije vidio...

SM
simune mali
15:04 21.11.2010.

kaj se ti eujanez@ javljas, pa kod vas opce sa psima...jadne zivotinje

OB
-obrisani-
15:00 21.11.2010.

Omiš: Potukli se u školi, jedan učenik zadobio potres mozga jer hrvatska omladina na Blkanu je navikla sa batinom. nožem ili bombom pluralno raspravljati i uvjeravati druge da su u pravu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije