Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENE NJENE PORUKE

Odvjetnik Josipe Pleslić (ex Rimac): Ona prolazi torturu, prima anonimne poruke, prijetnje...

Dubrovnik: Josipa Čulina u Dubrovniku popila piće u društvu supruga
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/42
05.02.2024.
u 22:11

Pleslić od vikenda nije se obratila javnosti, no njen odvjetnik Ivan Gržić poručio je kako će iskoristiti ''pravosudne alate'' kako bi je zaštitili

Ona traži da se zaštiti njezin privatni život i njezina obitelj, ona prolazi torturu, prima klasificirane podatke u kaslić, anonimne poruke, prijetnje... Ona je žena i majka i zasigurno joj nije lako, poručio je Ivan Gržić, odvjetnik Josipe Pleslić (bivše Rimac), nakon što su u medije dospjele prepiske nje i Ivana Turudića, kandidata za šefa DORH-a. 

Pleslić od vikenda nije se obratila javnosti, no njen odvjetnik poručio je za Dnevnik Nove TV kako će iskoristiti ''pravosudne alate'' kako bi je zaštitili. Inače, u komunikaciji Pleslić i Turudića koja je objavljena pokazalo se kako je dvojac bio prisniji nego što se to prije navodilo, a ona je još 2015. svom suradniku Milijanu Brkiću pisala i kako je Turudić bio kod nje i rekao joj kako neće biti privedena. 

Dubrovnik: Josipa Čulina u Dubrovniku popila piće u društvu supruga
1/38

- Ona unatrag četiri godine prolazi svojevrsnu torturu u medijima, nad njom se provodi suđenje prije suđenja. U medijima je već presuđena, možete misliti kakva je pozicija obrane i braniti nju u postupku kada je već stvorena neka medijska slika o njoj. Mi ćemo iskoristiti sve pravosudne alate da je zaštitimo. Za sada je to na razini obavještenja nadležnih institucija. Ako one ne odreagiraju na pravi način, zasigurno ćemo razmisliti od daljnjim koracima - poručio je Gržić. 

- Obavještenje USKOK-a je djelomično točno, postoji CD medij, međutim s tog CD medija konkretno za ova dva pravosudna postupka nije izvršen ispis konkretno ovih poruka niti je taj ispis sadržajem konkretno ova dva spisa. Pored toga ove poruke decidirano nisu navedene u popisu dokaza niti su one obrazložene u istim optužnicama, dakle one se nigdje ne spominju, ali vjerojatno jesu dio nekog CD medija - kazao je.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Andrej Plenković ustraje na izboru Turudića za glavnog državnog odvjetnika

Komentara 5

JA
jasmingalic85
22:57 05.02.2024.

Gospođo Pleslić (ex Rimac) zamislite tek onda kako je građanima Hrvatske posmatrati ove teške trenutke državnog kolapsa. Ostanite dostojanstveni i u tišini poput njih pustite da vrijeme učini svoje.

YE
Yeah
08:21 07.02.2024.

Jel to skretnica s teme tragova i trovanja na nebu? Montirani proces i grafiti koji su kao "osvanuli". Baš nas briga za nečije prepiske od prije 10 god.

KA
kakach
08:41 06.02.2024.

kako je sijala, tako sad i žanje ... nije joj dovoljno bilo da bude uspješna mlada nada iz Knina ... trebalo je zgrnuti javnog novca i za praunučad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije