Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica Obuljen Koržinek:

'Lijeve stranke nasilno smjenjuju Siriščevića i Šestana, a podučavali bi nas transparentnosti'

11.03.2023.
u 09:10

Preko Ministarstva kulture i medija provodi se oko 280 projekata koje financiramo iz europskog Fonda solidarnosti, ali i još stotinjak projekata koje obnavljamo nacionalnim sredstvima, dakle onih koji nisu mogli ući u Fond solidarnosti. To je ogroman napor za cijelu službu.

Komentara 3

HU
Humljak
12:53 11.03.2023.

Što poduzimaš ministrice , zeleno-crveni mrze sve što je Hrvatsko a ti ih financiraš u izobilju!? Čini mi se da dok vičeš držite lopova i sama držiš lojtre.

Avatar Zavratnica
Zavratnica
09:50 11.03.2023.

Koje su to "lijeve stranke"? Nema razlike između HDZa, Možemo i SDPa.

DU
Deleted user
20:15 11.03.2023.

Ova je jedna od najvećih fanova Plenkošenka . Podržat će ga i kod donošenja Lex Plenković kojim će mu se omogućiti još barem tri mandata kao Lukašenku,Putinu a Vučić je upravo pokrenuo taj proces. Na Balkanu ništa nova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije