Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubo ga u vrat

Objavljena snimka napada Dženana Čamovića na policajca u SAD-u

Napad Dženana Čamovića u SAD
NYPD
07.06.2020.
u 11:21

Ovo nije bio slučajni susret - već planirani pokušaj ubojstva policajca - kazali su iz policije

Policija je objavila snimku napada nožem 20-godišnjeg Dženana Čamovića na policiju u New Yorku koji su uzvratili pucnjavom, a prema osumnjičenom je ispaljeno preko 20 hitaca. Podsjetimo incident se dogodio prošlog tjedna u Brooklynu. Policija je odmah krenula u istragu je li osumnjičeni povezan s terorističkom organizacijom. 

- Ranije ovog tjedna jedan od naših službenika uboden je u vrat bez ikakvog upozorenja dok je štitio građane New Yorka. Ovo nije bio slučajni susret - već planirani pokušaj ubojstva policajca - kazali su iz policije i objavili snimku.

Navodno je priliko napada vikao "Allahu akbar!". Ipak do sada ga nisu povezali s terorističkim otganizacijama, piše New York Post.

Kako navodi New York Post, Čamović čija je obitelj podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, upucan je nekoliko puta nakon napada.Za sada nije jasno da li je Čamović rođen u SAD ili je imigrirao u SAD.

U cijeli slučaj uključen je i FBI.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
LikaDika
18:17 07.06.2020.

SAD gradjani i policija morali bi pod posebni nadzor staviti svakog gradjanina porijeklom iz BiH etnicke skupine kojoj je i Camovic pripadao jer su vecina njih prikrivena teroristicka "bomba" koja prijeti explozijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije