Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebao pomoć

Obavljao nuždu u restoranu pa se začudio kada je vidio tko mu ispod vrata ulazi u WC

wc
Foto: Screenshot
30.03.2018.
u 08:32

Andrew Hall iznenadio se kada mu je u WC ušao maleni gost

U neuobičajenoj situaciji našao se muškarac po imenu Andrew Hall iz američke savezne države West Virginije, a sve se dogodilo dok je sjedio na WC školjci u lokalnom restoranu.

Dok je obavljao nuždu, u WC mu se ušuljao jedan dječak koji ga je zamolio "da ga dođe podići i pomoći mu oprati ruke".

Andrew je dječaku po imenu Levi savjetovao da ode potražiti svoje roditelje što je maleni i učinio, no nije izašao iz WC-a kako je i ušao. Levi je otključao vrata i ostavio ih otvorena dok je Andrew u nevjerici ostao sjediti na školjci.

Muškarac je, naravno, sve snimio mobitelom pa je video odmah objavio na Twitteru, gdje je pregledan više od 11 milijuna puta.

S obzirom na to da je snimka postala viralni hit, dječakov otac ju je također pogledao i zahvalio je Andrewu što se dobro ponio prema njegovu sinu.

– On je jako, jako društven, ponekad čak i previše. Odigrao si to jako dobro, hvala ti što si bio dobar prema njemu. Cijenim tvoje razumijevanje i smisao za humor – poručio mu je otac dječaka Len Stevens, na što mu je Andrew odgovorio kako nema nikakvih problema te da je dječak radio samo ono što djeca rade.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Sokol
Sokol
11:43 30.03.2018.

Vrh novinarstva. Predlažem zlatni globus za ovakav članak

Avatar reference
reference
12:13 30.03.2018.

ahahaaaa cim sam naslov procito na "front page" I prije nego sam kliknuo na "clanak" zno sam da je Ljudmila, Miss. Daily Mail. ja to procito jos jucer ujutro u navedenom daily mailu. hebo te, vecernji. nije valjda da je za ovo placate.

DU
Deleted user
15:07 05.04.2018.

Za istambulsku slikovnicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije