Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U VRHU

Nijemce dočekale prazne police u jednom trgovačkom lancu: Otkriveno zbog čega nema popularne čokolade

Foto: Fenix (SC)
1/3
01.03.2024.
u 21:06

Cijelu situaciju dodatno čudi to što se Milka proizvodi nalaze na reklamnim ponudama Edeke, no u trgovini čokolada nema

Njemački trgovački lanac Edeka, čini se, i dalje vodi rat s tvrtkom popularne čokolade Milke, piše Fenix Magazin koji je objavio fotografije iz jedne od trgovina u kojoj su police prazne. Njemački mediji pišu kako razlog ovog sukoba leži u tome što krovna tvrtka Milke, Mondalez, drži visoke cijene nekih proizvoda koje Edeka ne prihvaća, a na udaru cijele situacije su građani koji ne mogu kupiti svoje čokolade.

Cijelu situaciju dodatno čudi to što se Milka proizvodi nalaze na reklamnim ponudama Edeke, no u trgovini čokolada nema. Milke se ne mogu naručiti niti preko internetske stranice lanca.

- Svi sezonski artikli za Uskrs, npr. čokoladni zečići ili čokoladna jaja će svakako biti dostavljeni. Takve praznine na policama dogodit će se samo u iznimnim slučajevima, budući da možemo ponuditi mnoge alternativne robne marke, kao i naše vlastite robne marke u tim asortimanima - poručio je glasnogovornik Edeke. Ovaj sukob traje već neko vrijeme, a iako se mislilo kako je dogovor postignut, dokazi iz samih trgovina govore drugačije. 

POVEZANI ČLANCI:

>> Koji poslovi su najplaćeniji u Njemačkoj? Poznato i koje se zanimanje najmanje plaća

1/11
Ključne riječi

Komentara 6

LO
lojtra1
06:03 02.03.2024.

Da li su proizvodi preskupi ne određuje ni dobavljač ni trgovac nego kupac. Ako nema u Edeki ima u brojnim drugim dućanima a Edeka je ionako vrlo skup dućan.

Avatar barba_arba
barba_arba
23:36 01.03.2024.

Svaka Kraš čokolada je bolja od Milke, ne vridi 60 centi

AN
anton1
23:23 01.03.2024.

Kandit je zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije