Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOKOMENTAR

Nigdje u civiliziranom svijetu državom i glavnim gradom ne vlada se kao u Hrvatskoj

Milan Bandić stigao u Skupštinu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
16.12.2018.
u 15:36

Bandić blagdansku kupovinu obavio u gradskoj skupštini

Ministar Davor Božinović predstavljao je Hrvatsku na konferenciji u Marakešu na kojoj je usvojen UN-ov Globalni kompakt o migracijama. Božinović je iz Maroka poručio da ovaj UN-ov dokument nije pravno obvezujući i da Hrvatska suvereno odlučuje o svojoj migracijskoj politici. Ali stvarnost ga u potpunosti demantira.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obavio je blagdansku kupovinu – u gradskoj skupštini. Trojica oporbenih vijećnika podržala su njegov proračun, čime se trgovačka praksa iz Sabora preslikala i na Skupštinu Grada Zagreba.

Nigdje u civiliziranom svijetu državom i glavnim gradom ne vlada se uz pomoć „preletačevića“ bez ikakvih skrupula. Samo u Hrvatskoj.

Pogledajte videkomentar našeg kolumnista Mate Mijića:

Komentara 40

DU
Deleted user
16:45 16.12.2018.

Mijiću "jak" ti naslov. Nakon čitanja pak čovjek shvati da su od svega u Hrvatskoj naj, naj, naj slabija civilizacijska karika upravo mediji.

SA
samograd
16:27 16.12.2018.

Mate se kuži u politiku ko Mara u krivi kur.. c. Svibi bili izbornici, premijeri al sa distance. Upravo u civiliziranom svijetu se ovakovode države i gradovi samo se svi foliraju u tome razlika.

SA
samoborka
17:24 16.12.2018.

Najveca tragedija grada Zagreba je da se na niti jednim izborima nije nudilo nista bolje od doticnog skupljaca krupnog SDP otpada,gospona Bandica. Kada dodju izbori,ispadne kao da je sam izabrao protukandidate. Tako da....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije