Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki poljoprivrednici ostaju bez potpore

Nezadovoljni su pravilnikom: Zar ćemo se opet upitati zašto mladi ne ostaju u Slavoniji, nego odlaze

16.03.2023.
u 18:55

Naime, prema sadašnjem pravilniku iz 2019. godine, tri su kategorije područja s ograničenjima pa su u gorsko-planinskim područjima poljoprivrednici dosad dobivali dodatno 226 eura poticaja po hektaru godišnje, oni koji su obrađivali zemlju na području svrstanom u kategoriju značajnih prirodnih ograničenja mogli su računati na dodatnih 120 eura po hektaru, dok su poljoprivrednici iz područja s posebnim ograničenjima dobivali 82 eura po hektaru.

Komentara 8

BU
burza
07:59 17.03.2023.

Kakvi poticaji to sve ukinuti ko je sposoban nek radi zemlju ko nije raditi na baustelu ko daje poticaje blagajnici koja radi za sicu a hranu tako i tako uvozimo i jos je jegtinija od njihove

DU
Deleted user
10:36 17.03.2023.

Dobiju novce, mladi odlaze. Ne dobiju novce mladi opet odlaze. Ucjenju ju porezne obveznike za otkup. Poljoprivrednici tenisači malo mašu reketom.

OP
Ocvali pupoljak
08:24 17.03.2023.

Ukiniti poticaje, cijene proizvoda neka budu realne. I tako u svim segmentima društva. Najveca prevara je eko proizvodnja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije