Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprezno u prometu

Kolone na putu prema moru, gužve na granici s BiH

Zagreb: Gužve na naplatnim kućicama u Lučkom prema moru
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.07.2023.
u 13:19

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju

Promet je srednje gust na većini cesta u smjeru mora, povremeno pojačan,  izvijestio je HAK, uz savjet vozačima da održavaju sigurnosni razmak između vozila. 

VEZANI ČLANCI:

Stanje 13 sati

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići:

- kolona vozila u pokretu s povremenim zastojima između čvorova Lučko i Novigrad u smjeru mora;

- kod NP Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolone su duge oko 1 km.

A6 Rijeka-Zagreb:

 - nema gužvi i zastoja.

Krčki most:

 - u oba smjera kolone su duge oko 4 km.

Duge su kolone automobila prema graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom iz Bosne i Hercegovine pa se na prijelaz čeka i do sat i pol, izvijestili su Auto-moto saveza u BiH sa sjedištem u Mostaru.  Prema posljednjem izvješću, najveće su gužve na prijelazima s bosanskohercegovačke strane u Doljanima i Gabela Polju kod Metkovića, te Osoje kod Imotskog, odnosno Prisika prema Aržanu. 

Duže se na prijelaz čeka i na drugim graničnim prijelazima na području Ljubuškog, te Gruda.  Iz Auto-moto saveza u BiH pozvali su vozače da se prije kretanja na put informiraju o gužvama te koriste alternativne granične prijelaze. U nedjelju su prvi put ove godine zabilježena duža zadržavanja na prijelaz granice s turistima koji preko vikenda odlaze na Jadransko more. 

Video: Policija objavila snimku iz zraka gužvi prema moru

 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
Pendrek57
12:04 09.07.2023.

Ajmoooo, navalite svi na more da vas dobro pljackaju.

ZJ
Zjako
09:18 09.07.2023.

Bilo bi dobro da imamo policiju motoriste koji onda brzo poslikaju i maknu aute da promet ide dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije