Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže novi život

Neobična ljubavna priča: Oboje mijenjaju spol i vjenčat će se

Richard Gasquet
Foto: AFP
1/2
25.08.2013.
u 21:55

Upoznali su se na sveučilištu. Prohodali su prije godinu dana, a zaručili su se u ožujku. Planiraju se čuvati do braka.

Jamie Eagle (20) bila je mladić, a Louis Davies (25) je bio djevojka. Žive u Bridgendu, Wales, i svakodnevno trpe napade i osude. Jamie se ne usudi sama izaći iz kuće, piše The Independent

To je slučaj kao i s homoseksualcima, crncima i ženama, kaže Jamie. Nitko od njih danas ne bi imao jednaka prava da se nisu borili za promjenu negativnih stereotipa i percepcije. Osjećam da dajem svoj maleni doprinos u mijenjanju poviijesti.

 - Zapravo nije krivo tijelo, samo dijelovi, dodala je Jamie.

Upoznali su se na sveučilištu. Prohodali su prije godinu dana, a zaručili su se u ožujku. Planiraju se čuvati do braka.

- Teško je biti intiman, a nismo komotni u našim tijelima - objasnio je Louis. Jamie je svojoj sestri otkrila da želi promijeniti spol sa 16 godina. Izvrsno je to primila, ali ostalom djelu obitelji trebalo je malo dulje. Već četiri godine živi kao žena. Louis je rekao kako razumije da je njegovoj majci bilo teško jer je ipak rodila kćer. Međutim, danas je svjesna da je izgubila kćer, ali dobila sina.

 - Vjerujem da mnogi ljudi miješaju spol sa seksualnom sklonošću. Da pojednostavim: ja sam dečko, a Jamie je djevojka - objasnio je Louis.

Ne žale što su izašli u javnost sa svojom pričom iako ih mnogi osuđuju i napadaju.

>>Bivši pripadnik tima koji je ubio bin Ladena promijenio spol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije