Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALI MNOGI ODU RADITI U NJEMAČKU

Nekadašnji gigant razrušen u ratu danas zapošljava 570 radnika i ima 72 prodavaonice diljem Hrvatske

07.01.2024.
u 06:50

Danas se proizvodi 200.000 pari kožne i isto toliko pari gumene obuće. Puno toga se radi ručno, što proizvodima daje dodatnu kvalitetu, a čime se ne mogu pohvaliti rijetke obućarske tvrtke. Najveće tržište uz Hrvatsku je Slovenija, gdje su proizvodi Borova uvijek na cijeni, a izvoze i u BiH, Italiju i Slovačku

Komentara 17

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:06 07.01.2024.

Borovo što se tiče Startasa ima strašan dragulj u rukama koji se mora obraditi. Nažalost im je optika uglavno provincijaška. A Startasice bi mogle biti hit na zapadu za mlade. Samo se za to mora imati dizajn koji je suvremen.

OL
olujasviholuja
16:58 07.01.2024.

Prije par godina priča direktor Borova, da je borovo 1985 bilo više dužno nek je tvornica vrijedila,samo u raju socijalizma nema stečaja ,već štapanje dinara.

LI
lipa75
12:19 07.01.2024.

Ako već pišete o tom poduzeću onda biste trebali napisati i njegovo financijsko stanje i strukturu prihoda. Ovako prosječan čitatelj zaključuje da se radi o uspješnom poduzeću koje zarađuje izvozom. Međutim, istina je sasvim drugačija. Preživljavaju uz državnu pomoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije