Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA INTERVJU

Nastavlja se rat u DP-u, Bubalo odgovorio Škori: 'Ovo je potez bombaša samoubojice'

Luka Stanzl/Pixsell
06.08.2021.
u 12:46

"Spreman sam dati svaki odgovor ako bude za tim potrebe, ali odgovori o poslovanju nalaze se kod predsjednika stranke", kaže Bubalo

Bivši predsjednik stranke Miroslav Škoro za Večernji list (cijeli intervju pročitajte OVDJE) izjavio je da će svi oni koji tvrde da je s čelnog mjesta otišao zbog navodno neprimjerenog odnosa sa svojom asistenticom Nikolinom Brajković i navodnog trošenja stranačkog novca svoje tvrdnje morati obrazložiti Državnom odvjetništvu, Državnom uredu za reviziju, Poreznoj upravi i sudu.

Kaže da je podnio kaznene prijave protiv bivšeg glavnog tajnika stranke Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić.

Predsjednik Nadzornog odbora Krešimir Bubalo pak kaže: 

– Ovo je potez bombaša samoubojice. Škoro je 17. srpnja u grupi Kluba zastupnika Domovinskog pokreta napisao da je financijska situacija loša. Otišao sam do računovodstva jer nije ni Nadzornom odboru dostavio izvješće za prošlu godinu. Što god sam uočio, zajedno s kolegicom Ljiljanom Vuletić, obavijestio sam predsjedništvo stranke, zatražio sam inventuru, reviziju i forenziku. Spreman sam dati svaki odgovor ako bude za tim potrebe, ali odgovori o poslovanju nalaze se kod predsjednika stranke. Kad se prije dva tjedna počelo sve ovo oko Škore događati, u izjavama sam govorio da su to unutarstranačka pitanja. Kad se provedu inventura, revizija i forenzika, stranka će se očitovati – komentirao nam je Krešimir Bubalo.

Komentara 29

Avatar gunner12345
gunner12345
13:00 06.08.2021.

da su došli na vlast opljačkali bi hrvatsku kao hdz, dobro ajde sigurno malo manje, ne možeš baš tako jako kao hdz....

DU
Deleted user
13:32 06.08.2021.

Ovi se rapadose prije nego sto su se i osnovai.

Avatar prahrvat
prahrvat
13:32 06.08.2021.

Najbolje je onima koji su se dočepali kakvog mandata, kao Peternel i slično. Izmaknut se iz ovog čepušanja i kad se stvari slegnu, gledat kako kapa plaćica svaki mjesec plus dnevnica, sjednica, sjednica, dnevnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije