Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solin

Napao ih džipom i revolverom zbog zajedničkog puta preko zemljišta

policija
Arhiva VL
09.04.2010.
u 12:08

Ako pozoveš policiju, nećeš više vidjeti svoju djecu, zaprijetio je Petar prije nego što je otišao. Vratio se kada je došla policija i tada su ga uhitili.

SOLIN - Petar K. (47) iz Trilja u četvrtak je hicima iz revolvera pokušao riješiti sukob koji ima s tatom i sinom Josipom (62) i Marijem (36) B. oko korištenja zajedničkog puta preko zemljišta. Petar je došao pred Josipovu kuću u Kućinama i džipom grand cherokee bez registarskih oznaka porušio korito.

Nakon toga je otišao, ali se ubrzo vratio i autom srušio ogradu iza koje se nalazio Mario. Ograda je pala na njega i ozlijedila ga po nozi, a Petar je kroz vjetrobransko staklo ispalio hitac iz pištolja. Metak je prošao iznad Marija, a kada je to vidio tata, zgrabio je kamen i razbio staklo na vratima vozača. Uhvatio je Petra za ruku u kojoj mu je bio revolver i tada je došlo do ispaljenja još nekoliko hitaca.

U pomoć ocu pritrčao je sin pa su izvukli Petra iz vozila i odvukli ga nekoliko metara dalje. Petar se vratio u vozilo i namjeravao otići, ali se tada s balkona kuće oglasila Josipova supruga Marija (62) koja je povikala da će pozvati policiju.
- Ako pozoveš policiju, nećeš više vidjeti svoju djecu - zaprijetio joj je Petar prije nego što je otišao.

Po ozlijeđenog Marija došla je hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu, a Petar se sa suprugom vratio pred Josipovu kuću gdje ga je policija i uhitila. Liječnici su utvrdili da je Mario zadobio teške ozljede. Slomljena mu je kost u peti, a nakon pregleda pušten je kući. U policijsku postaju zadnji je pristupio Petrov prijatelj R. K. (51) i predao policiji revolver.

Ključne riječi

Komentara 1

TU
Tupislav
00:13 10.04.2010.

A što je put kriv ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije