Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA UBOJSTVO

Nakon svađe izbo brata pa ga pokušao spasiti dajući mu umjetno disanje

Ubojstvo kod Metkovića, nakon svađe nožem izbo brata
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
26.05.2024.
u 11:26

Nakon što se ubojstvo dogodilo, majka dvojice braća ispričala je da se njih dvojica nisu slagali, te da je ubojstvu prethodila svađa

Obiteljska tragedija  koja se 17. siječnja 2024. dogodila u Borovcima kod Kule Norinske, završila je optužnicom koju je ŽDO Dubrovnik podigao protiv Roberta K. (47), koji se tereti za ubojstvo svog brata Srećka K. Prema optužnici izbo ga je nožem, a ozljede koje me je nanio bile su smrtonosne. Nakon što je uhićen  bio je pritvoren, a ŽDO  je u optužnici tražio da mu se produlji istražni zatvor koji mu je  je nakon uhićenja određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Nakon što se ubojstvo dogodilo, majka dvojice braća ispričala je da se njih dvojica nisu slagali, te da je ubojstvu prethodila svađa. Ona je u tom trenutku bila u kući te je čula  viku. Izašla je kako bi vidjela što se događa, te je tada vidjela kako Robert unosi Srećka u kuću. 

- Robert je odnio Srećka na krevet i davao mu umjetno disanje. A vidjela sam da je već bio gotov, krvi je bilo svugdje. Nije mi htio reći što je bilo. Dok mu je davao umjetno disanje ja sam otišla do susjede, rekla sam joj što se dogodilo pa je ona sa svog mobitela zvala hitnu i policiju. Ja i dalje ne znam što je bilo, zašto su se posvađali. Srećko je bio bolestan, jedno vrijeme je pio lijekove, pa se očistio od njih. Bio je u bolovima, imao je šipke u nogama, šest mjeseci je išao stalno u Dubrovnik po doktorima -  kazala je nakon ubojstva medijima majka, čiji je jedan sin sada optužen da je ubio drugoga.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije