Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

'Najbolji nos, a očito i najdublji džep za podmazivanje ima zagrebački Del Boy'

Foto: Screenshot
1/2
08.01.2019.
u 16:42

Malo je kada – kao u ovom sazivu Sabora – toliko urušen dignitet zastupnika da su njihove funkcije svedene na bazičnu trgovinu.

Mito, korupcija, politička trgovina, sinekure... nastavite niz. Sve su to motivi koji potiču brojne političke prebjege u saborski klub Milana Bandića, a time i u HDZ-ovu parlamentarnu većinu.

Malo je kada – kao u ovom sazivu Sabora – toliko urušen dignitet zastupnika da su njihove funkcije svedene na bazičnu trgovinu. Nimalo različitu od trgovanja na tržnici.

Kada je riječ o trgovini, a posebice onoj na placu, najbolji nos, a očito i najdublji džep za podmazivanje ima zagrebački Del Boy, upss... zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Cijeli komentar Ive Puljić Šego pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 44

DU
Deleted user
16:49 08.01.2019.

Bez komentara. Komentar koji nešto komentira se bez komentara obriše. Izgleda da su to, po nečijem shvaćanju, glavni postulati slobodne riječi i slobode iznošenja mišljenja.

KA
kapunjohan
17:02 08.01.2019.

Neznam zašto sad odjednom svi plačete za nekim ,,prebjezima,, pa opće je poznato, da niti jedan član ni jedne partije nije član zato što je to jedina ispravna opcija u koju vjeruju . Svi do jednog su tamo iz nekog osobnog interesa. Da nekome vjeruješ i glasaš za njega ne moraš biti član njegove stranke ,ti si ,,birač,, i ništa više i to je dovoljno. Ovi što preskaču,preskaču jer vide, da su bez perspektive u staranci pa odlaze ,,Bandiću,, kao najlakše privremeno riješenje gdje čekaju uglavnom političku mirovinu a uz to ako se da, zadovolje i neki vlastiti interes ,ako ništa drugo, da se ne zamjedre nepotrebno vladajućim . Vjerujem da tu nije u pitanju neka velika korupcija jer nema za to potrebe.

IH
iron.hide.54966
17:03 08.01.2019.

Koliko puta već viđeno...nikoga nije zapravo briga za prelaske nego oni koji ne žele da postane prejak se najviše pjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije