Naslovnica Vijesti Večernji TV

'Najbolji nos, a očito i najdublji džep za podmazivanje ima zagrebački Del Boy'

Malo je kada – kao u ovom sazivu Sabora – toliko urušen dignitet zastupnika da su njihove funkcije svedene na bazičnu trgovinu.
08. siječnja 2019. u 16:42 44 komentara 4991 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Mito, korupcija, politička trgovina, sinekure... nastavite niz. Sve su to motivi koji potiču brojne političke prebjege u saborski klub Milana Bandića, a time i u HDZ-ovu parlamentarnu većinu.

Konferencija za medije Milana Bandića o aktualnoj političkoj situaciji DOLASCI U STRANKU Milan Bandić: Nikoga ne kupujemo, ljudi nisu roba

Malo je kada – kao u ovom sazivu Sabora – toliko urušen dignitet zastupnika da su njihove funkcije svedene na bazičnu trgovinu. Nimalo različitu od trgovanja na tržnici.

Kada je riječ o trgovini, a posebice onoj na placu, najbolji nos, a očito i najdublji džep za podmazivanje ima zagrebački Del Boy, upss... zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Cijeli komentar Ive Puljić Šego pogledajte u videu.

[video: 28698 / Komentar Ive Puljić Šego]
Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar stinatvrda
  stinatvrda:

  Bez komentara. Komentar koji nešto komentira se bez komentara obriše. Izgleda da su to, po nečijem shvaćanju, glavni postulati slobodne riječi i slobode iznošenja mišljenja.

 • kapunjohan:

  Neznam zašto sad odjednom svi plačete za nekim ,,prebjezima,, pa opće je poznato, da niti jedan član ni jedne partije nije član zato što je to jedina ispravna opcija u koju vjeruju . Svi do jednog su tamo iz nekog ... prikaži još! osobnog interesa. Da nekome vjeruješ i glasaš za njega ne moraš biti član njegove stranke ,ti si ,,birač,, i ništa više i to je dovoljno. Ovi što preskaču,preskaču jer vide, da su bez perspektive u staranci pa odlaze ,,Bandiću,, kao najlakše privremeno riješenje gdje čekaju uglavnom političku mirovinu a uz to ako se da, zadovolje i neki vlastiti interes ,ako ništa drugo, da se ne zamjedre nepotrebno vladajućim . Vjerujem da tu nije u pitanju neka velika korupcija jer nema za to potrebe.

 • iron.hide.54966:

  Koliko puta već viđeno...nikoga nije zapravo briga za prelaske nego oni koji ne žele da postane prejak se najviše pjene.