Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

'Najbolji nos, a očito i najdublji džep za podmazivanje ima zagrebački Del Boy'

Malo je kada – kao u ovom sazivu Sabora – toliko urušen dignitet zastupnika da su njihove funkcije svedene na bazičnu trgovinu.

Komentari 44

DU
Deleted user
16:49 08.01.2019.

Bez komentara. Komentar koji nešto komentira se bez komentara obriše. Izgleda da su to, po nečijem shvaćanju, glavni postulati slobodne riječi i slobode iznošenja mišljenja.

VL
KA
kapunjohan
17:02 08.01.2019.

Neznam zašto sad odjednom svi plačete za nekim ,,prebjezima,, pa opće je poznato, da niti jedan član ni jedne partije nije član zato što je to jedina ispravna opcija u koju vjeruju . Svi do jednog su tamo iz nekog osobnog interesa. Da nekome vjeruješ i glasaš za njega ne moraš biti član njegove stranke ,ti si ,,birač,, i ništa više i to je dovoljno. Ovi što preskaču,preskaču jer vide, da su bez perspektive u staranci pa odlaze ,,Bandiću,, kao najlakše privremeno riješenje gdje čekaju uglavnom političku mirovinu a uz to ako se da, zadovolje i neki vlastiti interes ,ako ništa drugo, da se ne zamjedre nepotrebno vladajućim . Vjerujem da tu nije u pitanju neka velika korupcija jer nema za to potrebe.

VL
IH
iron.hide.54966
17:03 08.01.2019.

Koliko puta već viđeno...nikoga nije zapravo briga za prelaske nego oni koji ne žele da postane prejak se najviše pjene.

VL
CE
cenzura
17:34 08.01.2019.

Najveći "krivci" za prebjege su totalno nesposobni vođe oporbenih stranaka. Od kad je Beljak predsjednik HSS napustilo ga pola članstva, od kad je Bero glavni u SDP-u ista situacija, kad je Vrdoljak preuzeo HNS stranka se raspolovila i gotovo nestala......... Isto je oduvjek kod nas. Dok je vođa dobar stranka je dobra i nema osipanja, kad za vođu dođe umišljeni nesposobnjaković sve ode k vragu.

VL
DU
Deleted user
17:12 08.01.2019.

..gdje Vi gospodo vidite desnicu??komunisti vode ovu igru..

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
20:01 08.01.2019.

Zamisli kako ova ljevicarska glasnogovornica ups "novinarka" mora biti bijesna da nasumice i bez dokaza nekoga u javnosti optuzuje za ilegalnu kupovinu/korupciju saborskih zastupnika. Drugarice "novinarka" ljevica se raspada sama od sebe bas zbog takvih kao sto ste vi. Nitko vise ne zeli brahialni jugoslovenski stil u politici i novinarstvu. Medijske hajke narodnog ups partijskog neprijatelja koje vi provodite optuzujuci i presudjujuci bez dokaza je propali blatogradski nacin. Tako ste ucili kod Jovica. Ali polako i najnaivniji primjecuju da to ne radite za boljitak ovoga drustva, vec po nalogu onih koji samo zele stetu i kaos.

VL
JD
John Doe Jr.
17:29 08.01.2019.

hrvati bježe kod hrvata, a ta hrvatina se druži sa arkanovim prijateljem

VL
SA
sanikol
22:54 08.01.2019.

Bez obzira kupljeni ili ne, uživam gledati onog Marasa, Beru i Hajdara i Dončića kako se ždere i pate i za sve im je kriv Plenković. Plenklović bi im bio dobar jedino da da rastjeruje jednog po jednog od onih koji mu čine većinu kao što to radi Ajeto Bero.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
08:25 09.01.2019.

Prebjezi su samo problem ako ljevica gubi. Cim jugodesnicari dobivaju onda je to posten cin kulturne osobe.

VL
IB
iva.begovic
19:37 08.01.2019.

U petak ujutro na Hrvatskom radiju, prvi program, u emisiji "U mreži prvog" bila je tema "politički prebjezi". Jedna od gošća je vrlo argumentirano iznijela zbog čega su politički prebjezi pogubni za parlamentarnu demokraciju i na koji način treba mijenjatiti izborni zakon da se to spriječi. Nije spominjala nikoga poimence samo je analizirala koliko ta pojava negativno utječe na društvo, na vjeru u sustav i institucije i posljedično na razvoj države uopće. Htjela sam to još jedanputa čuti, i gle čuda, ima u arhivi i u slušaonici "HRT na zahtjev" svih emisija samo te od petka -nema. Već sam počela misliti da Bandić naveliko kupuje i novinare. Ovo što je izneseno u ovom komentaru je ok, sve jest tako ali je malo populistički diskusrs. Treba gledati analitički i dugoročno koliko je to štetno, a je li nosioc takve prakse Bandić ili Plenković ili neki drugi Čaruga, manje je važno.

VL
RZ
Rocky.Zg
17:26 08.01.2019.

Zašto se spominje samo Bandić ? Tko je tvorac saborske prostitucije ? Tko je prvi kupio saborskog zastupnika ? Svi znamo da je Plenkovic taj koji je kupio zastupnika u Saboru RH ( onog koji je krao dnevnice) , i i time je počeo raspad ugleda našeg parlamenta, a time i cijele države.

VL
DU
Deleted user
17:24 08.01.2019.

Jedini kojima je ovo nešto jako bitno u životu su novinari i luzerske stranke. Prvi da imaju o čemu piskarati, a drugi iz jala. Niškoristi.

VL
DU
Deleted user
17:44 08.01.2019.

Puno orije Jovo Čaruga od Del. Biy-a.

VL
FE
fenix50
18:57 08.01.2019.

Slazem se sa Vama (80%). Nacin na koji ste to " prezentirali" je neadekvatan. Vasu ideju moraju da razumiju svi segmenti /slojevi / Hrvatskog drustva. P.S "IMAGE" / Trying to help . Hvala. to help . Hvala.

VL
Avatar links
links
17:02 08.01.2019.

Del Boy..hahahha ...dobar!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.