Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSTOR NADZEMNE GARAŽE

'Taj prostor nije predviđen za stan, radi se o stupu rotora'

Foto: Njuškalo
1/6
26.02.2021.
u 20:28

Vlasnik nije htio ulaziti u veću komunikaciju, no rekao je da je stan na mjestu nekadašnjeg poslovnog prostora

Na Njuškalu je osvanuo oglas za stan u zagrebačkoj Dubravi od 50 kvadrata, novouređen i čistih papira, za nešto od manje od pola milijuna kuna. Sve bi bilo uredno da stan nije, kako prenosi 24 sata, u prostoru nadzemne garaže, a stan još nije dobio odobrenje od Zemljišno-knjižnog suda.

Iako se stan za 446.845 kuna na adresi Ulica Hrvatskog proljeća 36 na prvi pogled čini dosta atraktivnim, on se nalazi na prvoj etaži nadzemne garaže, koja je inače besplatna i namijenjena za stanare tamošnjih zgrada. Vlasnik nije htio ulaziti u veću komunikaciju, no rekao je da je stan na mjestu nekadašnjeg poslovnog prostora.

- Prozori gledaju na rotor garaže. Zrak je ustajao i pun smoga. U prizemlju pod stanom je smetlarnik, a na gornjoj etaži je napušteni poslovni prostor, govori susjed obližnje zgrade, dok predstavnik stanara govori kako je zgrada stara oko 40-ak godina, a stanari se nikada prije nisu žalili na vlasnika.

Ljerka Petanjek, voditeljica Odjela za etažiranje u Gradskom stambenom-komunalnom gospodarstvu (GSKG), govori kako je tamo nedavno bila sudska komisija, no slučaj još uvijek čeka odluku Zemljišno-knjižnog suda. Referent koji je odgovoran za tu zgradu Stjepan Olujić samo je pak rekao kako je vlasnik uredno plaćao režije, no nije mu jasno kako je taj prostor preuređen u stan.

- Taj prostor nije predviđen za stan, radi se o stupu rotora, no ne znam ništa o imovinsko-pravnim odnosima, govori.

Inače, u oglasu se navodi kako su svi papiri uredni, a za stan traži gotovinu ili u zamjenu za zemljište na Gračanima ili objekt na otoku Braču.

Ključne riječi

Komentara 6

TR
Tripoli
21:21 26.02.2021.

Dubrava?! .. palic?!

Avatar Edgedancer
Edgedancer
21:01 26.02.2021.

Ahaha ali zamjeniti to za bilo što bilo gdhe na Braču vrhunac je! Na Braču možeš u vrići za spavanje pod vedrim nebom spavat

ST
stipe41
12:45 27.02.2021.

Taman. Auto parkiraš u dnevnu sobu, a sebe u spavaću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije