Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon smrti stanara

Na otpadu u zamrzivaču pronašli tijelo žene koja je nestala prije gotovo 6 godina

Heather Lacey
Foto: Facebook
16.05.2019.
u 15:10

Heather Lacey imala je 29 godina kada je prijavljen njezin nestanak, a sada je njezino tijelo pronađeno u zamrzivaču muškarca koji je preminuo prije tri mjeseca

Stanovnike američke savezne države Floride šokirao je slučaj nestale žene koju su nakon gotovo šest godina pronašli u zamrzivaču jednog muškarca koji je preminuo.

Naime, Heather Lacey imala je 29 godina kada je prijavljen njezin nestanak u prosincu 2013. godine.

Njezino tijelo pronašla je Lilian Argueta 15. ožujka. Ona vodi odlagalište metalnog otpada gdje su nakon smrti muškarca po imenu Jonathan Escarzage dovezli zamrzivač koji je bio u stanu u kojem je živio, piše Daily Mail.

Kada su otvorili zamrzivač u njemu su pronašli tijelo žene.

– Pomislila sam da to ne može biti čovjek. Vrištala sam. Nikada nisam vidjela tako nešto strašno – ispričala je Lilian Argueta.

Otac nestale žene rekao je pak kako je njegova kći imala bipolarni poremećaj te je ponekad živjela na ulici. Inače je majka dvoje djece, a nakon carskog reza počela je piti tablete protiv bolova te je postala ovisna o kokainu i drugim drogama. Uz to se prostituirala zbog čega je više puta uhićena.

Jonathan Escarzaga pronađen je mrtav u veljači, a vlasnik stana je nakon njegove smrti odlučio zamijeniti sav namještaj, a uređaje je poslao na otpad. Kaže da nije znao da je u zamrzivaču mrtvo tijelo, kao niti u kakvoj je vezi Escarzaga bio s Heather Lacey.

VIDEO Tijelo u zamrzivaču: Smiljana Srnec dovedena u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu

Komentara 5

Avatar taqa
taqa
15:36 16.05.2019.

Izgleda da škrinje više nisu za piceke,pakceke i mahune, već za ljudske leševe.

Avatar Dumen
Dumen
18:42 16.05.2019.

Zamrzivač Zanusi-Končar

GR
gragakarlovac
16:11 16.05.2019.

kao onih iz Međimurja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije