Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte fotografije

Na magistrali usred Dalmacije osvanuo plakat: '40 godina na sudu s bratom oko vrtla'

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
04.02.2021.
u 11:03

Pozadina priče nije poznata, ne zna se ni je li riječ o šali ili istinitoj obiteljskoj drami oko pravnog spora u vezi s nekretninama, što u Dalmaciji nije rijedak slučaj

U Tučepima, malom mjestu nadomak Makarske, u četvrtak je uz prometnu magistralu osvanuo jumbo plakat s natpisom koji je mnoge nasmijao. 

Na plakatu piše: "40 godina na sudu s bratom oko vrtla". 

No, na plakatu se pojavila i nova poruka ispisana sprejem na kojoj piše "Draže popusti", a koju je dodao vjerojatno netko od prolaznika. 

Pozadina priče nije poznata, ne zna se ni je li riječ o šali ili istinitoj obiteljskoj drami oko pravnog spora u vezi s nekretninama, što u Dalmaciji nije rijedak slučaj

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:42 04.02.2021.

Kako mislite, nije jasno? Ja sam sa Rivijere, sve se zna, i sve je jasno. Čemu članak, a da nitko nije upitao prvog koji naiđe - sve bi saznao.

NE
Neutralac
18:24 04.02.2021.

Sto je to "vrtlo" ????

ZV
zvezdomor
11:44 04.02.2021.

vrtlo.....?....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije