Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASNIK NIJE STIGAO NI PRIJAVITI

Na Bajakovu zaustavili Zagrepčanina s ukradenim Jeepom iz Italije nekoliko sati nakon krađe

Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/2
09.10.2020.
u 15:10

Muškarac (43) je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa te je predan pritvorskom nadzorniku.

Na Bajakovu je spriječen prijevoz ukradenog vozila iz Italije u Srbiju i to dok vlasnik u Italiji još nije ni prijavio nestanak svog limenog ljubimca.

PU vukovarsko-srijemska izvijestila je kako su na Bajakovu zaustavili osobni automobil talijanskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak iz Zagreba. Automobil je zaustavljen 7. listopada u 10.20 sati, a utvrđeno je kako je ukraden u noći sa 6. na 7. listopada dok vlasnik još nije ni prijavio nestanak talijanskoj policiji.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Muškarac (43) je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa te je predan pritvorskom nadzorniku.

Isti dan u 16 sati na graničnoj kontroli pristupili su dvojici državljana Bugarske (38 i 40 godina) koji su na automobilu imali pridodano priključno vozilo na kojem se nalazilo plovilo.

Policijski službenici su utvrdili kako su plovilo i priključno vozilo, na kojem su bile nepripadajuće bugarske registracijske oznake, otuđeni u Njemačkoj. Obojica su uhićena zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa i krivotvorenje isprave te su predani pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije