Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzinske odluke

MUP: I načelnik može udaljiti policajca lopova

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Arhivska fotografija
09.09.2011.
u 19:10

Dok nadležni odluče što će s policajcem razbojnikom, Marku Vestiću idu plaća i staž.

Kad već nije uspio u roku od čak godine dana, koliko najviše može trajati udaljenje policajca iz službe, Disciplinski sud MUP-a ubrzo će donijeti odluku o sudbini policajca Marka Vestića koji je lanjskog kolovoza službenim pištoljem opljačkao kladionicu Fortuna u Vinkovcima.

Zbog nedonošenja odluke, 24. kolovoza policajac je morao biti vraćen na posao u PU vukovarsko-srijemsku. Umjesto u patrolu gdje mu je u opisu posla i nadzor kladionica, Vestić je od tog dana na bolovanju, navodno zbog psihičkih problema.

U MUP-u objašnjavaju da ga, prekine li bolovanje, načelnik uprave može udaljiti iz službe do okončanja kaznenog postupka, a nagovještavaju i mogućnost izvanrednog liječničkog pregleda.

Dok nadležni odluče što će s policajcem razbojnikom, Vestiću idu plaća i staž.

Komentara 5

Avatar Vucibatina
Vucibatina
06:46 10.09.2011.

Koliko lopova rade u državnim službama ?

YO
yocko
20:06 09.09.2011.

a tko bi trebao smeniti ćitavi vrh mupa,npr. u Križevcima su ta gospoda organizirano krali aute ima kojekakovih kriminalaca unutra i to ih je dovukao Benko te ih i postavio za načelnike opče i krim policije,

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
20:45 09.09.2011.

Nikakvo čudo,netko mu je trebao srediti povratak nazad dok se malo zaboravi cijeli događaj.Ljudi tako i napreduju u MUP-u.Nepotizam i korupcija je svugdje,cijeli sustav je urušen pa sve ide po podobnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije