Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE BEZ ODOBRENJA

MORH upozorava vlasnike dronova da poštuju pravila korištenja

dronovi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
18.06.2019.
u 15:28

Napominju da je apsolutno zabranjeno koristiti dronove u blizini djelovanja zračnih protupožarnih snaga

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske uputilo je apel vlasnicima bespilotnih letjelica, odnosno dronova, da se strogo drže pravila korištenja sukladno zakonskoj proceduri.

Napominju da svako korištenje takvih letjelica bez odobrenja može uzrokovati rušenje zrakoplova i dovesti u pitanje živote pilota i članova posade te živote drugih ljudi.

Pozivaju na puno i dosljedno poštivanje pravila korištenja dronova te upozoravaju na zabranu korištenja dronova u blizini djelovanja zračnih protupožarnih snaga kako ne bi ugrozili sigurnost letačkih posada i živote drugih ljudi.

Izraelski dronovi u Hrvatskoj

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:18 18.06.2019.

ali ako vam se pokvari dron možete ga popraviti kod krstičevićevih suradnika naravno uz malu naknadu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije