Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Mladoj vozačici sude zbog smrti prijateljice u teškoj nesreći

Marko Mrkonjić/PIXSELL
26.11.2015.
u 00:10

Automobil koji je vozila Ana Gmajnić sletio je s ceste i probio ogradu. Iva Koljanin na mjestu je poginula, a vozačica je završila u bolnici

Prijateljice Ana Gmajnić (20) i Iva Koljanin (21) iz Osijeka u noći na 12. travnja lani vraćale su se iz izlaska, Ana je vozila. Malo nakon ponoći automobil Škoda Roomster zaplesao je na cesti u Ulici sv. L.B. Mandića, sletio, probio metalnu ogradu, pa i zid kuće te se zaustavio u dvorištu. I sve to brzinom od, tereti se, 126 kilometara na sat.

Beživotno Ivino tijelo ostalo je na suvozačevu sjedalu. Ana je u komi prevezena u bolnicu, izmjerena su joj 0,3 promila alkohola, a kao mladi vozač nije smjela ništa piti. Sve do sredine kolovoza nije mogla ispričati policiji što se zbilo, jedva se izvukla. Sudi joj se trenutačno za smrt prijateljice, a rasprava je u prosincu. Ana je kći bivšeg i dugogodišnjeg ravnatelja Doma zdravlja Osijek, dr. Rudike Gmajnića. Bivši HDSSB-ovac i profesor na Medicinskom fakultetu i sam je bio pod istragom zbog 1,7 milijuna kuna teških malverzacija u Domu zdravlja, zbog čega je nepravomoćno i osuđen.     

>> Tragedija u Osijeku: Vozačica (19) sletjela s ceste, prijateljica (22) poginula

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
05:14 26.11.2015.

Iako sa protiv pica, nije joj 0,3 p.doprinjelo ovoj nesreci,vec velika brzina neiskusne vozacice.Cudi me da nije vise tragicnih nesreca,jer cesto vidjam mlade vozacice,koje istom brzinom voze po suhom i mokrom kolniku.Njezin posteni tata neka se ponosi sa svojom curicom,kojoj je postenim novcem kupio novu Skodu.

MA
malaplava
09:28 26.11.2015.

a kranader na slobodtj..🙈

PR
propalismoFranjoskroz
07:21 26.11.2015.

Jedan mrtav, znaci pola uvjetne od Horvatincica.Idemo dalje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije