Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabila se u kuću

Tragedija u Osijeku: Vozačica (19) sletjela s ceste, prijateljica (22) poginula

Iva Koljanin, prometna nesreća
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
12.04.2014.
u 16:36

Vozačica je iz neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad automobilom i udarila u metalnu ogradu, a potom desnim bočnim dijelom vozila u zid kuće

Život je izgubila 22-godišnjakinja suvozačica Iva Koljanin, a tri godine mlađa vozačica teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u Osijeku u petak oko ponoći.

Suvozačica je na mjestu preminula, a 19-godišnjakinja je prevezena u osječku bolnicu. Osam je osoba poginulo na cestama PU osječko-baranjske ove godine.

Vozačica je iz neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad automobilom i udarila u metalnu ogradu, a potom desnim bočnim dijelom vozila u zid kuće u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića. Okolnosti nesreće još se utvrđuju, no očevid je pokazao kako je brzina bila neprilagođena i da je 19-godišnjakinja, kao mladi vozač, smjela upravljati automobilom te jačine.

>>Sudarili se auto i dva motocikla, preminuo vozač

>>Pijan izazvao prometnu nesreću na Slavonskoj aveniji

Komentara 1

OB
Objektivno...
12:55 12.04.2014.

Ne sjećam se kada se to dogodilo vozačici djevojci. One barem ne luduju ko njihovi vršnjaci. Doduše, neke znaju povući mulj, ali, uglavnom pažljivo voze. Iskrena sućut objema obiteljima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije