Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Mladić (20) pucao na blisku osobu koju je prije zlostavaljao

Pištolj - ilustracija
Pixabay
24.02.2021.
u 12:27

U dvorištu obiteljske kuće u Piškorovcu iz vatrenog oružja ispalio je hitac u smjeru 37-godišnjaka s namjerom da ubije sebi blisku osobu koju je već ranije zlostavljao

Policija je uhitila 20-godišnjaka zbog pokušaja ubojstva. Jučer oko 7 sati Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je telefonsku dojavu 37-godišnjaka da ga je vatrenim oružje pokušao usmrtiti 20-godišnjak.

Policija je mladića privela, a u šumarku, nedaleko od mjesta događaja, pronađeno je vatreno oružje.

- Osnovano se sumnja da je 20-godišnjak s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju. U dvorištu obiteljske kuće u Piškorovcu iz vatrenog oružja ispalio je hitac u smjeru 37-godišnjaka s namjerom da ubije sebi blisku osobu koju je već ranije zlostavljao. Ispaljeno zrno, na sreću, nije pogodilo 37-godišnjaka - kažu danas u PU međimurskoj.

Ključne riječi

Komentara 2

IV
Ivoovi
07:27 25.02.2021.

Pazi koja vijest -uhićen 20-godišnjak, prijavio ga 37-godišnjak, pokušao usmrtiti 20-godišnjaka. Kome je tu što jasno?

BF
bf22
22:28 24.02.2021.

opet brazilci divljaju...možda treba pojačati socijalu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije