Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi vozači

Mladić (19) vozio sa slovenskom vozačkom dozvolom, zaspao i zabio se u stup

Foto: Facebook/vatrogasci Umag
1/3
20.04.2019.
u 11:51

Za volanom je bio hrvatski državljanin (19), koji ima slovensku vozačku dozvolu. Imao je 0,74 promila alkohola u krvi. Na zadnjem sjedištu bili su djevojka (20) i maloljetnik (17).

U nekoliko prometnih nesreća koje su se dogodile protekle noći i rano ujutro, kumovao je alkohol i neiskustvo.

U prometnoj nesreći u subotu ujutro u Svetoj Mariji na Krasu kod Umaga pukom srećom nitko nije ozlijeđen. Opel Astra slovenskih registracija je oko 5.25 sati sletjela s ceste, udarila u rasvjetni stup, nakon čega se odbila u reklamni pano i prevrnula na bok. 

 

Vozio je hrvatski državljanin (19), sa slovenskom vozačkom dozvolom te je imao 0,74 promila alkohola u krvi. U automobilu su bili i djevojka (20) i maloljetnik (17). 

Mladić je navodno zaspao za volanom. Oduzeta mu je vozačka dozvola.

Alkohol i neprilagođena brzina uzrok su dvije prometnih nesreća kod Požege u kojima je u subotu ujutro nastradalo četvero ljudi.

Prvo je oko 2.20 sati u prigradskom naselju Vidovci mladi vozač (21) s 1,48 promila alkohola, sletio s ceste, nekoliko puta se isprevrtao i zabio se u prometni znak. Auto je smrskan do neprepoznatljivosti, javlja 034portal.

Vozač i suvozačica (17) zadobili su lakše ozljede, a protiv vozača izdan je prekršajni nalog zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola. 

U drugoj nesreći, vozač (23) oko 3.50 sati je na cesti Požega – Alaginci izgubio kontrolu nad svojim Volkswagen Golfom i izletio s ceste te se zabio u zaštitnu ogradu. Suvozač (43) zadobio je teže ozljede, a vozač, kojemu je izmjereno 1,44 promila alkohola.

Pogledajte i video Ljestve mu se zabile u auto

Ključne riječi

Komentara 7

ST
stefj
12:33 20.04.2019.

Hm, iz naslova članka ispada da je kriva Slovenska vozačka...

IP
info_punkt
15:12 20.04.2019.

Naslov je za Pulitzera...

SO
Sobrudolf
22:15 20.04.2019.

Kakve veze imaju 65 godisnjaci? Ovu nesrecu je izazvao balavac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije