Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MULTIMEDIJALNA PREDSTAVA

Mladi vinkovačkog Crvenog križa odigrali Bajku o Ledengradu za najmlađe i najstarije

Bajka o Ledengradu
Miroslav Flego
28.12.2013.
u 13:10

Bajka govori kako smisao Božića nisu darovi, nego dobrota i toplina obitelji

Već devetu godinu u nizu, Mladi Crvenog križa Vinkovci pripremili su božićni glazbeno-scenski program, kojim su obradovali mališane u vrtićima, te korisnike smještene u ustanovama društvene skrbi. Ove godine osmislili su multimedijalnu predstavu Bajka o Ledengradu, koja govori kako smisao Božića nisu darovi, nego dobrota i toplina obitelji.

Glumci Ena Mijolović (vila Ljubica), Tonka Vekić (vila Srećkica), Tomislava Klobučar (vila Mirna), Ljilja Majić (vila Zdravkica), Domagoj Ivanković (div Mraz), Luka Vrljić (div Ledeni), Karlo Čuljak (div Ognjeni), Juraj Šafer (div Snježni) i pripovjedači: Tena Galić, Tena Šafer, Andrea Kuljanić i Marijan Čančarević, odigrali su ovu predstavu u dječjim vrtićima Lenije, Nazor, Naša radost, Pčelica i Medenjak u Vinkovcima, Krijesnica u Starim Jankovcima, vinkovačkoj Gradskoj knjižnici i čitaonici, OŠ Zrinskih Nuštar, Domu za psihički bolesne odrasle osobe Nuštar, Centru za rehabilitaciju Mala Terezija i Domu za starije i nemoćne osobe u Vinkovcima, zaželjevši djeci i odraslima mir, zdravlje, sreću i ljubav u toplini obitelji.

>> Prekrasno: Božićna bajka u Slavoniji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije