Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez imalo srama

Mladenka poludjela kad je čula što je jedna gošća napravila na svadbi: Tko to još radi?

Uplakana mladenka
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
07.05.2019.
u 19:15

Ljutita mladenka na Facebooku je objavila neugodno iskustvo koje je doživjela na svome vjenčanju

Da neki ljudi uistinu nemaju nimalo srama pokazala je jedna gošća vjenčanja koja je na svadbu došla kao pratnja najboljeg prijatelja mladenkinog oca.

Ljutita mladenka na Facebooku je objavila neugodno iskustvo koje je doživjela na vjenčanju, piše Mirror.

Ona je imala maleno vjenčanje s 25 ljudi, a na koje je pozvala očevog najboljeg prijatelja kako bi se osim supruge imao s kime družiti.

Taj prijatelj je potom upitao mladenku može li na svadbu doći i njegova kći sa svojim suprugom. Mladenka je iz pristojnosti pristala, no da je znala što će se dogoditi, sigurno bi očevog prijatelja odmah odbila.

Kći očevog prijatelja na vjenčanju se, naime, pojavila bez supruga, ali je sa sobom ponijela deset praznih plastičnih posuda za spremanje hrane.

– Imali smo švedski stol, a ona je sedam posuda napunila hranom, a druge tri domaćim kolačima. Uzela je nekoliko boca piva i cvijeće sa sredine stola. Nisam primijetila ništa od toga jer sam bila zauzeta svojim vjenčanjem, no tata mi je prepričao idući dan. Kada sam otvorila njezin 'poklon' u njemu je bilo 5 dolara. Ne šalim se. Novčanica od pet dolara – prepričala je šokirana mladenka.

– Prije nego što itko pita, ona nije siromašna ni u kojem slučaju. Čak ima više od mene. Tko to još radi? – zapitala se mladenka.

VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se kraj njih pojavila ona...

Komentara 3

Avatar JustinCase69
JustinCase69
19:53 07.05.2019.

Kakva vijest..za naslovnicu..lobotomija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije