Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEDRAN BALEN

Mlade Slavonce mogu zadržati jedino pravna sigurnost i osjećaj pravde

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
17.08.2023.
u 16:58

Pokazalo se da projekt Slavonija ili mjere poput potpora za novorođenčad i sufinanciranja kupnje prve nekretnine ne donose očekivane rezultate. Što je to što bi mlade ljude moglo privoljeti na ostanak u Slavoniji?

Komentara 4

IZ
izrazlica
17:56 17.08.2023.

posao i solidna plaća .. kaj to tak teško dokučit?

Avatar berija1
berija1
11:40 18.08.2023.

Tesko se oporaviti nakon Ministra Jakovine i premijera Milanovica, tesko ali ide polako.

DU
Deleted user
22:41 17.08.2023.

najbolja stvar sto se tim mladim ljudima moze desiti je da odu iz hrvatske i potraze bolji zivot, hrvatske ce biti i za sto godina a njih nikad vise. ne cekajte ni dana vise ako vam zemlja ne moze omoguciti normalan zivot, uostalom hrvatska je samo slovo na papiru od kada je u europskoj uniji a pogotovo sada kada stranci mogu slobodno da kupuju cak i poljoprivredno zemljiste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije