Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stablo je život

Ministar Jovanović sadio stabla na Učki

Željko Jovanović
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
07.03.2014.
u 16:46

- Akcija 'Stablo je život' pokazala je da Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu obrazuje ne samo dobre menadžere već i dobre ljude - rekao je Jovanović.

Volonterskoj akciji "Stablo je život" danas se pridružio i ministar obrazovanja Željko Jovanović koji je u Parku prirode Učka posadio nekoliko stabala.

- Akcija 'Stablo je život' pokazala je da Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu obrazuje ne samo dobre menadžere već i dobre ljude te da su studenti na ovaj način pokazali inovativnost, poduzetnost i inicijativu - rekao je tom prilikom ministar Jovanović.

U sklopu prve pilot akcije oko 150 studenata prve i četvrte godine, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, srodnih kolegija "Specifični oblici turizma" i "Prirodni resursi u turizmu" , pod vodstvom mentora, prof.dr.sc. Danijele Gračan i prof.dr.sc. Rade Kneževića, danas je posadilo 500 sadnica  hrasta medunca i hrasta cera na području Parka prirode Učka, na lokalitetu Veprinac, koje su za ovu akciju donirale Hrvatske šume – Uprava šuma Buzet.

>>Mladež HSLS-a: Za Jovanovića kilo mozga- nula bodova!

>>Gaf ministarstva: Pogrešno izračunali postotke za udžbenike

Komentara 20

Avatar KRELETRONIČNI-KRELECIGER
KRELETRONIČNI-KRELECIGER
16:59 07.03.2014.

jel viđo paljenje zastave il se pravi mutav?

Avatar gusjenica
gusjenica
18:00 07.03.2014.

Koja je to glupost saditi drveće u parku prirode. Pa nije to gradski park ili plantaža. Šuma daje "milijardu" sjemenaka, samoodrživa je itd...itd. Tip je stroj za gafove pa je ovo normalno stanje za njega.

OL
oluuja
17:03 07.03.2014.

Neka sadi kaj hoće ali da je to vijest za Hrvate to ne kužim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije