Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zelenika brani Jovanovića

'Ministar je skroman i pošten, a mi Riječani smo otvoreni'

jovanović
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
18.02.2014.
u 13:19

Ministar Jovanović nije bio voljan dalje komentirati nabavku novih službenih automobila, no zato je u njegovu obranu stao njegov zamjenik.

Prilikom posjeta riječkoj Osnovnoj školi "Dolac" ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović nije bio voljan dalje komentirati nabavku novih službenih automobila, no zato je o ovoj vrućoj temi progovorio njegov zamjenik Saša Zelenika.

- Mnogi od nas jesu dobri ljudi, ali kažem opet u svjetlu nekakvih diskusija koje se ovih dana vode kroz medije, volio bih istaknuti opet na osnovu svega što sam kroz život naučio da je ovaj čovjek ovdje dakle, ministar Željko Jovanović poštena i skromna osoba. Poštena i skromna osoba, kažem, to je više nego što mnogi za sebe mogu reći, i mislim da je to pametnima dosta, a onima zločestima mogu samo reći da vjerojatno nisu shvatili ništa o tome kakvi smo mi Riječani, što znači biti otvoren, što znači biti otvoren prema drugima i drugačijima, što znači ono naše krepat ma ne molat - kazao je Zelenika u školi Dolac koja sudjeluje u projektu Comenius, djelu EU programa za cjeloživotno učenje.

Ondje je održan prijam za predstavnike projektnih partnera iz Njemačke, Italije, Španjolske, Irske, Cipra i Turske, koji su osim o ovome EU projektu, tako imali prilike čuti i o vrlinama ministra Jovanovića.

>>'Neprimjereno je da se ministar vozi u autu od 647.000 kuna'

>>Milanović: Automobili su kupljeni i nema raskidanja ugovora!

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Komentara 12

Avatar pretplatniik
pretplatniik
13:45 18.02.2014.

Pošten i skroman ministar htio stat u Audi od 100 tisuča eura.Toliko je skroman da ga uopče nije bilo briga za cijenu vozila ,a marku je znao unaprijed Audi ili BMW.Samo te dvije marke vozi Vlada RH.Krepat ma ne molat.

Avatar comparator
comparator
14:02 18.02.2014.

Hrvatska je dala šansu takozvanoj zlatnoj komunističkoj mladeži dolaska na vlast s idejom nove pravednosti. To nimalo nebi bilo štetno za Hrvatsku kad se to nebi pretvaralo u pokušaj te iste "prdeži" u povratak propalog socijalizma zamišljenog u bivšoj državi.. Ponašanje komunističke feudalne klase naravno više nemože proći ali je ozbiljna prepreka demokraciji jer stvara zablude kojih se Hrvatska može riješiti jedino tako da živi od svoje dodane vrijednosti a ne više od donacija velikih sila koje ju redovno sufinanciraju i tako produžuju agoniju.

HO
hordubal
14:21 18.02.2014.

da, da, skroman i pošten, duša od čovjeka, jedini je problem što su svi ostali s greškom, nije on kriv što 400k ljudi nema posao i što audi koji je odabrao košta € 100k, po propisima mora imati auto tog kalibra, a propisa se moramo držati, nisu to kolektivni ugovori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije