Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranč ježdovec

Mighty dogs – humanitarna smotra američkih stafordskih terijera

Mighty Dogs
Foto: Udruga Indigo
1/5
21.04.2016.
u 19:22

Radionica će se održati u subotu 23. travnja od 8 sati, a namijenjena je ljubiteljima pasmine i svima koji bi o pasmini željeli saznati više

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Kinološki klub američkih stafordskih terijera, Amstaf klub, organizatori su Humanitarne smotre američkih stafordskih terijera.

Radionica Mighty Dogs održat će se u subotu, 23. travnja, na ranču u Ježdovcu (Ježdovečka bb, Zagreb), a osim ljubiteljima američkih stafordskih terijera namijenjena je i onima koji bi voljeli saznati više o pasmini. Radionica počinje smotrom staforda, koju će voditi međunarodni kinološki sudac Stjepan Prosenik. Slijedi predavanje o zakonskim regulativama, povijesti pasmine, aktivnostima i performansama, odnosu čovjeka i psa, resocijalizaciji i rehabilitaciji te udomljavanju. Uz S. Prosenika govorit će i Mladen Ercegović, međunarodni kinološki sudac, te Neven Kovačević, instruktor za obuku pasa i osnivač Sirius kluba za vlasnike pasa. U sklopu smotre održat će se i radionica s Nenadom Novakom, instruktorom za rad sa psima, FCI sucem za ra školovanih pasa i osnivačem Sirius kluba. Volonteri udruge Indigo odgovarat će na sva pitanja vezana uz rad Udruge.

Za vrijeme radionice Indigo organizira humanitarno fotografiranje s kućnim ljubimcima i tako nastavljaju kampanju Puzzle Yourselfie, kojoj je cilj prikupiti sredstva za uređenje i opremanje terena za rad sa psima. Za jedno slikanje minimalna donacija je 10 kuna. Prihod od uplata za sudjelovanje u radionici Amstaf klub poklonit će Indigu. Početak je u 8 sati, a detaljnije informacije možete pronaći i na Facebook stranici Udruga Indigo.

 

Komentara 1

Avatar plejer_as
plejer_as
16:36 22.04.2016.

koja je svrha terijera kao pasmine??.. pogotovo u gradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije