Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povlačenje

Matijašević neće prosvjedovati zbog razjedinjenosti branitelja

\'23.09.2010.,Zagreb - Sindikalni celnici dolaze na sastanak sa predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovicem u sjediste stranke SDP na Iblerovom Trgu. Kresimir Sever , Vilim Ribic,Ozren Matijasevic. Photo:
Jurica Galoić/PIXSELL
25.02.2011.
u 14:37

Matijašević upućuje apel braniteljskim udrugama da jedinstvenim nastupom, kao što su jedinstveno obranili Hrvatsku od neprijateljske agresije, ustraju u ostvarenju posve opravdanog cilja.

– Sa žaljenjem izvještavam javnost da u prosvjedu najavljenom za 26. veljače u Zagrebu neću izravno sudjelovati. Tijek događaja ovoga tjedna koji su doveli do nesuglasica, razilaženja u stavovima te neželjenih političkih konotacija vezanih uz etiketiranje suprotstavljenih grupacija braniteljske populacije govori o nepostojanju zajedničke platforme solidarnosti među najzaslužnijima za mir i slobodu koje uživamo, a koji s pravom od države očekuju zaštitu nepravedno progonjenog branitelja gospodina Purde i prosvjeduju protiv nepravde koja se time nanosi svim braniteljima. U takvim okolnostima  moje bi se sudjelovanje u prosvjedu moglo neželjeno i neutemeljeno tumačiti kao moje svrstavanje  u ovu ili onu grupaciju.

Dio je to obraćanja Ozrena Matijaševića, čelnika Hrvatske udruge sindikata, objavljenog na internetskim stranicama sindikata.

Matijašević dalje upućuje apel braniteljskim udrugama da jedinstvenim nastupom, kao što su jedinstveno obranili Hrvatsku od neprijateljske agresije, ustraju u ostvarenju posve opravdanog cilja.

Govor koji je sindikalist Matijašević trebao održati u subotu pred okupljenim braniteljima možete pročitati na stranicama Hrvatske udruge sindikata.

Komentara 14

ZV
zvocalo
18:58 25.02.2011.

Ali zašto je na slici Sever a ne Matijašević?

B6
Booyaka 619
23:26 25.02.2011.

To smeće od sindikalca smislilo je \'harač\' kao mjeru za punjenje proračuna samo da bi državni službenici zadržali sva ona primanja (božićnica, regres..) koja radnici kod privatnika najčešće mogu samo sanjati...

ZV
zvocalo
18:57 25.02.2011.

Ma to je jedan obični mučak. Ja sam bio u štrajku kad nas je nagovarao da odustanemo jer se to vladi nesviđa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije