Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvava svađa

Martinjska fešta završila kobno: Nožem ubio brata i ranio susjeda

ubojstvo (1)
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIxsell
1/3
11.11.2012.
u 20:07

U krvavom obiteljskom obračunu Stjepan Š. (52) nožem ubio svog brata Josipa Š. (49) i ranio susjeda Stjepana E. (63) koji je bio u njihovoj obiteljskoj kući

Proslava Martinja završila je krvavim obiteljskim obračunom u kojem je Stjepan Š. (52) nožem ubio svog brata Josipa Š. (49) i ranio susjeda Stjepana E. (63) koji je bio u njihovoj obiteljskoj kući u Rijeci Voćanskoj u Varaždinskoj županiji.

- Spikal sam ih, zovi Hitnu - navodno je nakon ubojstva rekao Stjepan dotrčavši do kuće svog drugog brata i šogorice koji stanuju nekoliko kuća dalje.

- Kada je popio Josip je znao biti agresivan, tražio je probleme, no Stjepan ne bi ni mrava zgazio i zato nikako ne mogu shvatiti što se dogodilo i da je on učinio to što je učinio - kazao nam je treći brat kojeg smo zatekli na licu događaja.

- Evo, još jučer zajedno smo vozili drva i sve je bilo u redu, kao i obično - ispričao je.

- Stjepan ne bi sam od sebe bio tako agresivan, možda su ga napali, jednostavno ne znam ništa ni sam osim toga što su meni rekli jer nisam bio kod kuće - kazao je brat dodavši kako se jako boji kako će to utjecati na obitelj i sestru koja je nedavno izgubila muža, a sada i jednog brata...

- Samo želim vidjeti svog brata, a ne daju mi blizu – jecala je sestra koju je šogorica također obavijestila što se dogodilo. Sestra kaže da nikada ne bi mogla predvidjeti da će se nešto takvo dogoditi. Sa oba brata bila je u jako dobrim odnosima, a vjeruje da su u dobrom odnosu bili i oni međusobno.

No, obračunu najvjerojatnije kumovao alkohol. Iako Stjepan Š. nije pio, njegov brat, Josip Š. je sa susjedom Stjepanom E. cijeli dan pio i najvjerojatnije slavio Martinje u njihovoj kući, a zvao je brata Stjepana da im se pridruži.

Ubrzo nakon toga Stjepan Š. istrčao je iz kuće do šogorice i rekao joj neka pozove policiju i Hitnu pomoć jer je nožem izbo brata i susjeda.

Na mjesto događaja izašli su su zamjenik Županijske državne odvjetnice i policije koji su obavili očevid. Rezultati očevida još nisu poznati.

>> Nasmrt nožem izbo bivšu suprugu jer je našla novog partnera

 

 

Komentara 2

GA
GARDY
20:12 11.11.2012.

...ništa čudno martinje je....

CA
cavecanem
20:23 11.11.2012.

biće sve više nasilja, ljudi su nervozni, sve se teže živi a ne izgleda na bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije