Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2009. godište

Pronađen maloljetnik nestao prije nekoliko dana u Zagrebu

Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL
10.01.2024.
u 20:41

Obustavljena je potraga za dječakom koji je nestao 8. siječnja

Dječak rođen 2009. godine nestao je 8. siječnja u Zagrebu. Informacije o njemu objavljene su u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Potraga za dječakom obustavljena je 11. siječnja. 

Podsjetimo, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba apeliralo se da građani koji imaju informacije o nestaloj osobi obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije su se mogle dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

VIDEO Pogledajte kako privode huligane u Vukovaru: Osumnjičeni za napad na maloljetnike, a sad skrivaju lice

Ključne riječi

Komentara 6

JF
Jure_Francetić
20:54 10.01.2024.

Mene osobno samo zanima pregledavaju li se strancima koji dolaze u Hrvatsku u potrazi za poslom i boljim životom, dosjei iz njihovih matičnih zemalja, ukoliko ih imaju evidentirane? Tko zna tko je sve pobjegao iz svoje pripidaljine i od čega, nije sigurno svatko došao iz poštenih pobuda i potreba. Provjeravaju li se onako kako bi trebali?

MI
mikimouse12
22:26 10.01.2024.

a ovi sto dolaze iz nasih susjednih drzava ovdje radit. Prije njih treba provjerit,a ne samo azijce koji ce sutit i radit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije