Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritvoren brođanin

Makro tukao maloljetnicu da je prisili na prostituciju

prostitucija
AFP
15.02.2011.
u 16:33

Istragom je utvrđeno da je od lipnja 2010. do sada uz prijetnju ili uporabu fizičke sile 17-godišnjakinju i 21-godišnjakinju prisiljavao da pružaju seksualne usluge brojnim “korisnicima”

Zatvorska kazna u trajanju od jedne do deset godina prijeti 51-godišnjem Brođaninu zbog kaznenog djela svodništva, odnosno iskorištavanja 17-godišnje i 21-godišnje djevojke, obje s područja Slavonskog Broda. Gdje je muškarac pronašao svoje žrtve, odnosno je li ih otprije poznavao, ostalo je nerazjašnjeno.

I prije podvodio žene
Policajci su nad njim dovršili kriminalističku istragu i pritom utvrdili da je od lipnja prošle godine sve do sada uz prijetnju ili uporabu fizičke sile 17-godišnjakinju i 21-godišnjakinju prisiljavao da pružaju seksualne usluge njegovim brojnim “korisnicima” i pritom ostvaruje novčanu zaradu.

U brodsko-posavskoj policiji ne žele u interesu istrage otkriti jesu li 51-godišnjaka zatekli na djelu, ne žele odati njegov identitet niti koliko se njegovih “mušterija” od lipnja do sada okoristilo seksualnim uslugama djevojaka, ali potvrđuju da je riječ o muškarcu koji je otprije policiji poznat po podvođenju i zbog toga je već kazneno prijavljivan, a podatak je li bio i kažnjavan nismo mogli doznati.

U policiji kažu da su u sklopu kriminalističke istrage pretražili prostorije osumnjičenog i pritom pronašli vatreno oružje, veću količinu različitog streljiva i druge predmete koji bi se mogli dovoditi u vezu s kaznenim djelom prisiljavanja djevojaka na bludne radnje.

O tome je li 51-godišnjak djevojke držao zatočene ili ih je povremeno puštao kućama i gdje se “sve” događalo, u policiji se nisu željeli izjašnjavati, ali su navodno obje djevojke povremeno dobivale neku “siću” za obavljene seksualne usluge. Tako je ostalo nejasno jesu li djevojke cijelo to vrijeme bile zatočene kod monstruma.

No, to je malo vjerojatno, ali se postavlja pitanje zašto djevojke koje su natjerane na prostituciju nisu prije pokušale pobjeći od svog zlostavljača.

Pritvoren zbog zločina
Osumnjičeni je priveden istražnom sucu brodskog Županijskog suda, koji mu je odredio 48-satno zadržavanje i nakon toga je sproveden u zatvor u Požegi. Sudbina djevojaka nije poznata.

Komentara 7

MA
MagicSerb
17:44 15.02.2011.

A šupljoglavice su ćutale? Zar se ni mamama nisu ispovedile? Kako je i zašto mogao nekoga da podvodi ako mu nešto nisi dužan. Ne razumem. Gde ih je našao, kakav njihov međusobni odnos uopšte, odakle se znaju itd. Neki dan je neka 21-godišnja cura trčala potpuno gola Novim Sadom na 2 stepena Celzijusa i tako naga ušla na medicinski fakultet tražeći bivšeg dečka, a na zaprepašćenje studenata, haha. Tako da, sve ima svoje. I ove dve što je konjina privodio su ili neke narkomanke ili droljetine svoje vrste čim se nisu opirale. A njemu buxa ne gine osim ako deo svog prljavo zarađenog novca ne pokloni nekom iz KraDeZea pa mu ovaj omogući uslovnu kaznu što uopšte ne bih isključio kao jednog od mogućih scenarija za rasplet ovog slučaja.

OB
-obrisani-
18:13 15.02.2011.

Bit će mu olakotna okolnost što ide nedjeljom na misu.

LU
lutomirski
17:37 15.02.2011.

Odmah 2 godine radi vatrenoga oruzja bez dozvole, uopce sta ce maloumnima oruzje i nasilnicima !!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije