Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ovo je zastrašujuće'

Majka se šokirala kad je shvatila da je u videu koji se proširio internetom – njezino dijete

Šokantna snimka
20.06.2016.
u 09:37

– Zastrašujuće je da netko to može učiniti vašem djetetu – ispričala je majka nakon incidenta

Amerikanka Brittany Dixson bila je na poslu kada je, surfajući internetom, naišla na video s Facebooka koji prikazuje bebu na koju pada velika količina vode u vodenom parku.

– Kad sam prvi put pogledala video, zapitala sam se zašto bi netko stavio dijete ispod tolike količine vode odjednom – ispričala je Dixson koja je ubrzo shvatila da se na videu radi o njezinu djetetu koje je bilo s dadiljom, prenosi Time.

– Zastrašujuće je da netko to može učiniti vašem djetetu, netko kome ste povjerili čuvanje svoje kćeri – rekla je Dixson koja je nakon svega dadilji dala otkaz i sada se pita hoće li uopće više imati povjerenja nekome povjeriti svoje dijete.

Nakon što je doznala što se dogodilo s njezinom kćeri odvela ju je na pregled za slučaj da je udahnula previše vode. – U tom slučaju mogla bi se utopiti u snu, ako joj se voda nalazila u plućima – ispričala je zabrinuta majka. Srećom, dijete je bilo dobro. Dadilja se zbog svega ispričala, a policija istražuje incident.

>> Dječaka (2) aligator odvukao u lagunu u Disneyevom hotelu, otac ga pokušao iščupati

Komentara 10

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
11:46 20.06.2016.

Ili mi nemamo pravi video ili ovi od muhe rade slona...

MA
majeltomoguce
14:06 20.06.2016.

Only in America! Dadilja je treba paziti da se dijete ne smoći na bazenu?!

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
12:57 20.06.2016.

Ta izta glumica majke ce to isto dijete izbaciti iz kuce sa 14 godina I reci to je njegov/njen zivot I okrenuti djetetu ledja. Da sta da prave od muhe slona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije