Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv ravnateljice

Majka ostala izbezumljena kada je čula što su pronašli u školskoj torbi njezina sina

Ladye Hobson
Foto: Facebook
26.09.2018.
u 14:18

Kroz glavu mi je prolazilo da se ozlijedio ili da je napravio neku urnebesnu podvalu zbog koje je završio u uredu ravnateljice, rekla je majka Ladye Hobson

Majka Ladye Hobson iz američke savezne države Oklahome iznenadila se kada su je pozvali iz škole koju pohađa njezin sin Brylan.

Iako se prvo zabrinula, ispostavilo se kako dječak nije bolestan, ali ni u nevolji, no ono što je učinio na prvo je šokiralo majku, a potom je i dobro nasmijalo.

– Kroz glavu mi je prolazilo da se ozlijedio ili da je napravio neku urnebesnu podvalu zbog koje je završio u uredu ravnateljice. Javila sam se na telefon s dozom oklijevanja – prepričava svoje iskustvo ova majka o kojem je pisala na blogu ''Her view from home''.

Prvo što joj je ravnateljica rekla jest da joj je njezin sin popravio dan. Majka joj je odgovorila kako joj je drago čuti nešto takvo od druge žene, no brzo je požalila.

Nastojeći se ne smijati, ravnateljica je potom objasnila kako je jedan profesor u školskoj torbi njezina sina pronašao mrtvu vjevericu.

– Zgrožena sam? Mrtva vjeverica? U njegovoj torbi? Kako je umrla? I zašto je pobogu držao mrtvu životinju u svojoj torbi? – upitala je zgrožena majka.

Ravnateljica joj je potom kazala kako je dječak rekao da će od vjeverice napraviti knedle za večeru.

Kada je majka došla po dječaka u školu doznala je da ga je cijela situacija jako pogodila te joj se u suzama ispričavao.

– Upitala sam ga je li naučio svoju lekciju, nasmijala se i dala mu do znanja da mu je ovo prošlo. Ne mogu niti biti ljutita na njega. Ipak je ravnateljici popravio dan – priznala je ova majka.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Ključne riječi

Komentara 8

BE
berija
18:57 26.09.2018.

Matere ti, Karolina! Je l' zbog ovog ćaća bauštelu četeres godina obijao? Ovako mu vraćaš što je sebi od usta odbija da bi ti u školu išla? Je li ovo cilj tvog života? Je li te sram?

AR
Armagedon
18:25 26.09.2018.

što je pjesnik htio reći ovim člankom....još uvijek ne shvaćam.... da knedle od vjeverica nisu dobre ili !?

NJ
njofra51
14:32 26.09.2018.

Trumpova mrtva vjeverica iz Oklahome puni redove VL-a! ........Stvarno nenadjebivo! A ima li vijesti sa Sljemena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije