Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD ODVIJAČEM U BARANJI

Majka napadnutog dječaka: Susjeda mi je javila da je ozlijeđen. Zatekla sam ga kako sjedi sav krvav

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
1/15
18.08.2020.
u 17:13

Napadač na dvoje 11-godišnjaka danas je priveden sucu istrage na Županijski sud u Osijeku.

Dominik Š. (49) u ponedjeljak ujutro je odvijačem izbo dvoje djece na ulici u selima Darda i Mece. Djevojčica (11) koja je isti dan puštena iz bolnice zadobila je u napadu 13 uboda, dok je dječak (11) zadobio 17 uboda odvijačem i još uvijek se nalazi u bolnici. 

- Sin je išao u trgovinu i prilikom izlaska ga je napala nepoznata muška osoba. Po mojim saznanjima, navodno je zadobio 17 uboda, no nije nam službeno još rečeno. Priseban je, pri svijesti, ali je traumatiziran, pod šokom je – ispričala nam je danas majka ozlijeđenog dječaka, koji je još u bolnici, ali je izvan životne opasnosti.

1/8

- Susjeda je dotrčala i javila mi da je ozlijeđen, ona ga je prepoznala, jer nisu znali čije je dijete. Kada sam došla pred trgovinu, zatekla sam ga kako sjedi sav krvav, prolaznici i djelatnice iz trgovine su mu pružali pomoć - govori majka, zahvalna svima koji su pomogli njezinom sinu.

Osumnjičeni napadač je, podsjećamo, vrlo brzo je bio uhićen nakon napada, a danas je priveden sucu istrage na Županijski sud u Osijeku gdje mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnje da je u ponedjeljak u Baranji pokušao usmrtiti dvoje djece od 11 godina.

1/5

Sud je utvrdio postojanje posebnih uvjeta za određivanje istražnog zatvora zbog bojazni da bi okrivljenik na slobodi mogao ponoviti isto ili slično kazneno djelo, zbog okolnosti da su žrtve nemoćna djeca, te stoga jer su okolnosti počinjenja posebno teške, zbog kojih je istražni zatvor i po ovom osnovu nužan radi neometanog odvijanja postupka, priopćeno je s osječkog Županijskog suda.

Hrvatska elektroprivreda (HEP) je došla uključiti struju napadaču Dominiku Š. Naime, struja mu je isključena u ponedjeljak, nakon čega je krenuo u krvavi pohod i izbo dvoje djece na ulici u Dardi i Mecama.

VIDEO: HEP došao uključiti struju napadaču Dominiku Š.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
duje90
16:19 18.08.2020.

Metak odma,bez ikakvih pitanja i podpitanja i to oni dum -dum metak

MJ
m.jelic
16:13 18.08.2020.

Predlažem da ga odmah objesite za j.j. bez obzira na eventualnu bolest.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:56 18.08.2020.

Dobra stara vremena, kad su ovakve dovodili krvave u stanicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije