Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI SNIMALI, A NISU POMOGLI

Svjedoci krvavog napada: Dječak je imao 50-ak uboda, a napadač je vikao 'ovo je osveta!'

Muškarac odvijačem izbo dvoje djece kod Osijeka, jedno je još uvijek u bolnici
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/8
18.08.2020.
u 08:31

Dok je žena koja je istrčala iz trgovine pružala pomoć napadnutom 11-godišnjem dječaku, oko nje se vrlo brzo okupila skupina od desetak muškaraca. Neki od ogorčenih mještana komentirali su kako je nedopustivo da okupljeni, mahom muškarci, nisu pritekli djetetu u pomoć

Mještani malih baranjskih naselja Darda i Mece šokirani su jučerašnjim napadom na dvoje djece. Svjedoci navode kako se napad na dječaka u Dardi, ispred trgovine u blizini osnovne škole, zbio iznenada i u samo nekoliko trenutaka. Napadač D. Š. potom se vratio u Mece i nakon 10-ak minuta u prolazu je sa skateboarda srušio djevojčicu i također je ubo više puta. Odmah nakon napada u Dardi društvenim mrežama počela se širiti panika. Ljudi su pisali kako manijak bode djecu po ulicama i upozoravali jedni druge da ne izlaze. Srećom, vrlo brzo je uhićen.

– Bila sam u trgovini i nisam vidjela sam napad, no čula sam dječaka kako viče. Istrčala sam i vidjela kako muškarac sjeda na bicikl i odlazi, a dječak je bio sav krvav. Imao je valjda 50-ak uboda po cijelom tijelu. Svuda prema odjeći izbijale su krvave točke na leđima i naprijed po tijelu, a uboda je imao i po glavi. Pozvala sam hitnu pomoć – kazala je svjedokinja za Glas Slavonije.

Kako dalje žena dodaje, muškarac koji je prilazio trgovini čuo je napadača kako viče: "Ovo je osveta!" No za sada nema nikakvih službenih informacija o tome o kakvoj je osveti riječ. Navodno je bio ljutit što mu je HEP isključio struju.

Muškarac odvijačem izbo dvoje djece kod Osijeka, jedno je još uvijek u bolnici
1/8

Aleksandar Kovač iz Darde rekao je za medije kako je dječak nakon napada 49-godišnjaka sjedio na travi i govorio kako mu ništa nije napravio.

– Dijete se jako uplašilo. Podignuo sam mu majicu i pogledao ga, tu je bilo toliko uboda, Bože sačuvaj – rekao je mještanin Darde.

Milorad Unčanin, iz Meca, rekao je kako je D.Š. napao djevojčicu dok se vraćala od bake.

– Na samom raskrižju ju je srušio, ubo je i razbio joj glavu – kazao je mještanin Meca za Glas Slavonije.

Susjedi D.Š. šokirani su napadom na djecu, ali kažu kako je oduvijek bio čudan te kako je u posljednje vrijeme stalno govorio o prevelikim računima za struju. Dodaju kako je samo bilo pitanje vremena kada će se ovakva tragedija dogoditi. 

Dok je žena koja je istrčala iz trgovine pružala pomoć napadnutom 11-godišnjem dječaku, oko nje se vrlo brzo okupila skupina od desetak muškaraca. Međutim, umjesto da pomognu šokiranom i teško ozlijeđenom djetetu, ali i ženi koja mu je pritekla u pomoć, većina je samo stajala i gledala što se događa. Uz to, neki od njih su sve što se događalo snimali mobitelima. Neki od ogorčenih mještana komentirali su kako je nedopustivo da okupljeni, mahom muškarci, nisu pritekli djetetu u pomoć. 

Ključne riječi

Komentara 12

ZA
!zagreb!
09:44 18.08.2020.

Na dijete! Katastrofa!! Dno. Bolje da si se bacio u rijeku.

RI
ribar110
10:20 18.08.2020.

Pa ako su mu računi za struju visoki neka mu daju električnu stolicu na jeftinijoj tarifi.

ID
ivo.dzinic
10:42 18.08.2020.

Nema veze koje je narodnosti niti vjere dajte ga meni na mjesec dana da umire lagano ali bolno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije