Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ŠKABRNJE

Otvorili vatru na skupinu crnih svinja, kasnije su vidjeli kakvu su grešku napravili

crna svinja
Goran Ferbezar/PIXSELL/Ilustracija
04.02.2019.
u 17:15

Dvojica muškaraca vraćajući se iz lova, uz prometnicu, uočili su više crnih slavonskih svinja, za koje su mislili da se radi o divljim životinjama, te su iz lovačkog oružja pucali po njima

U Smilčiću, na predjelu Gaj kod Škabrnje, u nedjelju oko 12, 20 sati dvije muške osobe su pucale na domaće životinje u vlasništvu 50-godišnjaka. Tom prilikom su usmrtili dvije svinje te više ranili.

Prema dosadašnjim saznanjima, utvrđeno je kako su 61- i 62-godišnjak vraćajući se iz lova, uz prometnicu uočili više crnih slavonskih svinja, za koje su mislili da se radi o divljim životinjama, te su iz lovačkog oružja pucali po njima. Tom prilikom su usmrtili dvije domaće životinje, jednu su teže ranili, dok su šest svinja lakše ozlijedili, javlja Antena Zadar.

Na mjestu događaja su policijski službenici obavili očevid, dok je ozlijeđenim životinjama dežurni veterinar pružio pomoć. U tijeku je kriminalističko istraživanja kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog događaja.

Pogledajte video: Što je najgore pri bočnom parkiranju? Svjedoci! Ovaj pokušaj morate vidjeti

Ključne riječi

Komentara 11

IC
ico3
17:31 04.02.2019.

E to su lovci, neznanju sta je divlja svinja, a sta domaća slavonska svinja.

VB
vbk
18:12 04.02.2019.

Najviše svinja ima po selima u okolici Vukovara pa i samom Vukovaru. Crne bradate svinje ..................

JU
juramrki
17:43 04.02.2019.

Ma ti lovci su jedna pijana zločinačka banda koja puca na sve što se kreće nije ćudo sto se ubijaju međusobno . Fujjj gade mi se .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije