Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV

Legitimirali ga pa otkrili dilera i drogu vrijednu 70.000 kuna

heorin
08.09.2011.
u 13:12

Policija ih obojicu poznaje otprije, 29-godišnjaka zbog imovinskih delikata, a 32-godišnjaka i zbog imovinskih delikata i zbog droge

ZAGREB - Dvojica muškaraca u dobi do 29 i 32 godine sumnjiče se za zlouporabu droga jer je zagrebačka policija pretragama kod njih našla ukupno 171,9 grama heroina i nešto malo marihuane. Vrijednost droge na ilegalnom tržištu procjenjuje se na 70.000 kuna.

Cijela priča razmotala se 5. rujna kada je policija na Knežiji zaustavila i legitimirala 29-godišnjaka. Kod njega je nađeno pet grama heroina, a policija j,e doznavši da ga je kupio od 32-godišnjaka, krenula u potragu za “prodavačem”. On je pak dan kasnije uhićen u Španskom, a kod njega je nađeno šest grama heroina. Daljnjim pretragama stanova policija je našla ostatak droge, pa su 29-godišnjak i 32-godišnjak kazneno prijavljeni.

Policija ih inače obojicu poznaje otprije, mlađeg zbog imovinskih delikata, a starijeg i zbog imovinskih delikata i zbog droge. Stariji muškarac trebao bi biti priveden sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda radi određivanja istražnog zatvora, dok je mlađi nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode.

Komentara 2

AB
al bundy
14:59 08.09.2011.

i onda je Crvenkapica pitala Vuka: Vuce, zasto imas tako velike oci? Mislio sam da ovakve glupe price nece prolaziti u nasoj Hrvatskoj, kao sto su nam vrijedali inteligenciju ovakvim pricama u Yu. Pa, kad se tako moze legitimiranjem otkriti droge, ajde policjoti, legitimirajte sve nas gradjane grada Zagreba, pa da nestane droge! Sigurno cete naci sve koji su vam \"poznati otprije\". Nemojte nam ovkave gluposti prodavati kao pricu. Vrijedjate nam inteligenciju!

Avatar PrimalRage
PrimalRage
09:09 09.09.2011.

netko je drukao drukera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije