Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokolj u virginiji

Krvnik iz Virginije pobio osam osoba, još uvijek izmiče policiji

pokolj
WTVR
20.01.2010.
u 08:18

Christopher Speight (39) u krvavi je pohod krenuo jučer oko podne, a za sobom je ostavio osam mrtvih tijela. U bijegu je pucao na policajce i u helikopter koji su za njim poslali.

Christopher Speight još uvijek vješto izmiče potrazi stotinjak policajaca koji pretražuju šume oko virginijskog grada Appomattoxa kamo se sakrio 39-godišnjak koji  je jučer u mahnitom krvavom pohodu smaknuo osam ljudi. Sedam je tijela ostavio da leže u jednoj kući, a osma žrtva pronađena je na cesti u lokvi krvi.

Policija smatra da krvnik dobro poznaje šumu u kojoj se trenutačno skriva, ali vjeruju kako će ga uskoro privesti jer su šumu opkolili sa svih strana.

Dvije obitelji koje žive najbliže šumi policija je hitno evakuirala, a svim ostalim stanovnicima upućen je apel da zaključaju vrata i nikamo ne izlaze.

Za tragediju se doznalo kada je netko hitnoj službi jučer oko podne po lokalnom vremenu dojavio da uz cestu leži ranjeni muškarac. Čim su policajci stigli na mjesto dojave, Christopher Speight na njih je  zapucao. Poslali su u potragu i helikopter, no krvnik je zapucao i na njega pa je helikopter morao prisilno sletjeti.

Iako još nije potvrđeno, neslužbeno se doznaje da su među ubijenima ubojičini supruga i sin te još jedan mladić za kojeg se ne zna kako je povezan s obitelji.

Ključne riječi

Komentara 4

GO
Goblin
09:54 20.01.2010.

\'\'Deprimirani je napisao/la: Šteta što nemaju više takvih slučajeva! Da se malo prorijede. Već ih je tako puno da postižu kritičnu masu te dolazi do ovakvih prirodnih masovnih ubijanja.\'\' Apsolutno točno. Apel hrvatskim vlastima: Pustite Srđana Mlađana!

OB
-obrisani-
08:58 20.01.2010.

Crni humor,citao istoriju Balkana pa pomislio kad mozete vi mogu i ja....

DE
Deprimirani
09:03 20.01.2010.

Šteta što nemaju više takvih slučajeva! Da se malo prorijede. Već ih je tako puno da postižu kritičnu masu te dolazi do ovakvih prirodnih masovnih ubijanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije