Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Akcija' u selima

Kotromanović poslao vojnike u probijanje snijega kod Slunja

vojska snijeg
MORH
19.01.2013.
u 23:32

Iz karlovačke vojarne Kamensko su na teren upućena dva radna stroja, kombinirka i dozer, a uz njih su otišli i "osposobljeni rukovoditelji".

Vojska će se pridružiti u probijanju snježnih nanosa na seoskim putevima oko Slunja.

\"Pripadnici Oružanih snaga RH sa inženjerijskim strojevima upućeni su danas u poslijepodnevnim satima na područje grada Slunja, gdje će biti angažirani na pružanju potpore jedinicama lokalne uprave u otklanjanju posljedica vremenske nepogode, probijanju snježnih nanosa na seoskim putovima\", priopćili su iz MORH-a.

Iz karlovačke vojarne Kamensko su na teren upućena dva radna stroja, kombinirka i dozer, a uz njih su otišli i \"osposobljeni rukovoditelji\".

\"Aktivnosti OS RH na slunjskom području provode se temeljem suglasnosti ministra obrane Ante Kotromanovića, a sukladno zahtjevu i u koordinaciji sa Državnom upravom za zaštitu i spašavanje i jedinicama lokalne samouprave\", zaključuju iz MORH-a.

>>Bandić tražio čišćenje snijega s krova pa zaustavio tramvaje

>>Bandić: Gdje je snijeg? Ja tražim snijeg, a nigdje ga nema

Komentara 15

MI
mijodrenova
08:42 20.01.2013.

dobro je da se u akciju čišćenja snijega uključila i vojska. svaka čast Fredu

Avatar pretorijanac
pretorijanac
09:33 20.01.2013.

Koji naslov !!??? Umjesto da je podigao cijelu inžinjeriju (ako je imamo još) ovaj ministar šalje samo 2 ralice sa dva vozača u Slunj a ispada kao da je proglasio mobilizaciju! Trebao je sve one svoje debele časnike iz kancelarijalarija poslati da lopataju snijeg i pomognu ljudima

CV
crna vrana
23:36 19.01.2013.

Fred sa svojom ekipom s lopatama ove zime ne ide nigdje ? Čudno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije