Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aukcija

Kostimi iz filma 'Moje pjesme, moji snovi' prodani za 1,3 mil. dolara

sound of music
YouTube Screenshot
29.07.2013.
u 23:29

Odijelo koje je nedavno preminuli glumac James Gandolfini nosio u posljednoj sceni zadnje epizode serije 'Obitelj Soprano' prodano je za 22.000 dolara.

Kostimi iz filma 'Moje pjesme moji snovi' prodani su za 1,3 milijuna dolara na dražbi filmske memorabilije u Kaliforniji, javlja BBC. Kostimi između ostalog uključuju i haljinu koju je nosila dadilja Maria koju je u filmu utjelovila Julie Andrews. Spomenuta haljina opisana kao jednostavna, smeđa kućna haljina u austrijskom stilu. Na aukciji su se našle i kratke hlače s cvjetnim uzorkom koje su nosili članovi mnogobrojne obitelji Von Trapp.

Priča o raspjevanoj austrijskoj obitelji koja neposredno pred početak 2.svjetskog rata iz Austrije bježi pred nacistima, 1966. godine osvojila je pet Oscara.

Na aukciji su se našli i drugi predmeti iz kultnih filmova poput slike imanja Tare, korištene u uvodnoj sceni filma 'Zameo ih vjetar' koja je prodana za 270.000 dolara ili ronilačke kacige iz filma '20.000 milja pod morem' koja je postigla cijenu od 75.000 dolara,

Odijelo koje je nedavno preminuli glumac James Gandolfini nosio u posljednoj sceni zadnje epizode serije 'Obitelj Soprano' prodano je za 22.000 dolara.

>> James Gandolfini ostavio cimeru s faksa 50 tisuća dolara

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije