Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI POLITIČAR

Koronavirus pokvario 100. rođendan Jože Manolića: 'Odgađam slavlje za bolja vremena'

Josip Manolić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
18.03.2020.
u 08:21

Već dugo nije politički aktivan, ali pozorno prati sve što se događa i povremeno se oglašava u javnosti.

U nedjelju će Josip Manolić napuniti 100 godina i tim je povodom namjeravao organizirati proslavu tog svog jubileja, ali koronavirus je i njega omeo.

- Datum mog rođendana ostaje isti, njega ne mogu promijeniti, u nedjelju ću imati 100 godina. Ali proslavu, nažalost, moram odgoditi za neko bolje vrijeme. Poslao sam prijateljima pozivnice, ali zasad od toga nema ništa i svima ću im naknadno javiti novi termin, rekao je za Novi list Manolić koji ovih dana, kaže, uglavnom boravi kod kuće i pridržava se svih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

- Svi moramo ići u korak s mjerama što ih je država uvela. Dosta to oni dobro rade. Posebno je važno što otkrivaju zaražene i zatim prate sve njihove kontakte. Samo se tako može spriječiti daljnje širenje zaraze. To su, istina, policijske metode, ali su vrlo korisne u okolnostima kada nemamo još ni cjepiva ni lijeka, analizira Manolić, koji ima značajno iskustvo rada u represivnom aparatu.

Već dugo nije politički aktivan, ali pozorno prati sve što se događa i povremeno se oglašava u javnosti. Manolićeva je posljednja upečatljiva izjava bila prognoza da Kolinda Grabar-Kitarović ne može pobijediti na izborima za predsjednika Republike. Inače, Manolić je rođen 22. ožujka 1920. u Kalinovcu pokraj Đurđevca.

Komentara 10

ZV
zvonkoSJP1971
10:53 18.03.2020.

Covjek je prezivio Spanjolsku gripu, sta njemu moze coronavirus!

Avatar essek22
essek22
10:23 18.03.2020.

Odgađaj sve na 5 godina, dok ova gužva ne prođe...:))))))))))))

DU
Deleted user
10:19 18.03.2020.

Jedan od istinskih utemitelja HDZ-a......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije